Bloodflowerz – Diabolical Angel [Silverdust Records/Nordic Metal 2002]

Wauw, endnu et band i rækken af gotiske rockbands med kvinde vokal. Der bliver sgu efter min mening slået lidt for meget plat på denne genre for tiden. Heldigvis er tyske Bloodflowerz et af de mere hæderlige bands på scenen.

Man må sige at den musikalske del af skiven er ganske medrivende. Den rockede metaliske musik rykker sgu rimelig godt og er også meget medrivende. Selvom der er et godt groove over mange af skæringerne, er der sgu ikke meget nyt under den falmende sol.

Højdepunktet på "Diabolical Angel" er den næsten henrivende vokal, den er til tider rigtig lækker. Desværre ligger vokalen ofte alene og kæmper med den halvkedelige musik og det er sgu lidt synd. Hvis den musikalske del kunne blive løftet, ville der være en meget lovende fremtid i bandet. Men den alternative rock der bliver leveret på denne skive, når man sgu ikke langt med nu om dage.

Hvis du er til den gotiske rock genre og kommer over dejlige pige vokaler, så er denne skive sgu noget for dig. Jeg tror også den rockede musik, virker meget godt i ultrastiv fest tilstand, men hvad man ellers kan bruge skiven til, kan jeg ikke lige komme på. Der er sgu for lidt udfordring på denne skive, og i længden bliver musikken sgu for kedelig og ja det er hørt før, så meget for originalitet, der skal dog nævnes at der et par gange bliver bragt noget mellemøstligt inspiration ind over musikken, men det er sgu ikke nok… Det kan fås både bedre og dårligere.

5/10