Mevadio – Hands Down [Drug[s]/Target 2003]

Et nyt dansk band er parat til at indtage verden, denne gang i form af de alternative tungrockere i Mevadio.

Det groover og det rykker rimeligt godt. Guitaren leverer fedt og halvsyret spil, bassen pumper godt og leverer lækre rytmer og trommerne bliver sparket habilt og varieret ud af høtalerne. Og så knækker filmen, vokalen den er satme ikke for fed, den er mildest talt træls at høre på. Til tider passer den flabede drengerøvs vokal godt nok til musikken, men man får sgu ondt i ørerne.

Musikalsk ligger bandet i en høj klasse og Mevadio burde åbne nogle ører rundt omkring. Hvad angår vokalen, så er det en smags sag, der er nok nogle der vil kunne lide den. Men tænk den ligefremme, svingende og smadrende rock, med en gut der virkeligt kunne synge, det ville være stort.

Skiven er produceret af Tue Madsen og det er svært at sætte en finger på hans arbejde. Der er masser af plads til instrumenterne og dynamikken er i top. Bassen klimprer lystigt i bagrunden og både trommer og guitar lyder godt.

Musikalsk burde Mevadio have en stor chance for at begå sig i den store verden. Om forsangeren bliver fordel eller bagdel for bandet vil tiden vise sig. Meget meget fed hård rock musik, med en lidt for besynderlig og belastende vokal.

7/10