Eidolon – Apostles Of Defiance [Metal Blade/Target 2003]

Endnu engang slår brødrene Shaun Og Glen Drover på henholdsvis trommer og guitar til. Denne nye skive fra Canadierne fremstår lidt hårdere i filten, end sidste års udspil "Coma Nation" og det passer sgu undertegnede helt fint.

Der er dømt fedt melodisk metal med stor vægt på Glen’s fede guitarspil og Shaun’s tordnende trommespil. Derudover er der en del speed metal referencer inde over sangenes kompositioner og til tider endda også noget hårdtslående thrash.

De 2 brødre som står for størstedelen af kompositionerne har står på det med, at skrive fede fængende numre, som tilmed også kan være temmeligt hårdtslående. Der er heller ikke for lidt af den fede guitarlir. Glen kan godt lide at vise hvad han kan, og han viser flere gange at han er garant for superfedt guitarspil.

Bandet er også godt besat på vokalfronten. Pat Mulock som vi blev introduceret for på forrige skive. Viser på "Apostles Of Defiance" sin sande klasse. Manden har et kæmpe vokal organ og leverer fed vokal for alle pengene. Kraftfuld og imponerende præstation fra manden. Derudover bliver hans fede traditionelle heavy metal vokal, et par gange fedt suppleret med et monster ondt growl fra en godt fra et canadisk black metal band. Fed variation og overraskende at finde på sådan et album, som det her.

Denne nye skive fra Eidolon er noget federe end den forrige. Den sparker noget mere røv og er meget mere holdbar. Hvis efteråret skal krydres med noget habilt heavy metal med masser af speed metal referencer og røvfedt guitarspil, så er dette sgu skiven!

8/10