passage.jpg (7852 bytes)

Seven Witches – Passage To The Other Side [Noise Records/Nordic Metal 2003]

Mastermind Jack Frost har godt nok fået samlet sig et kompetent band til denne skive, udover sig selv på guitar har vi James Rivera på vokal, Joey Vera på bas og Brian Craig bag tønderne, det kan ikke gøres meget bedre.

Musikalsk er bandet også i topform, kompositionerne rykker hele vejen igennem skiven. Velspillet fængende heavy metal med en meget oplagt vokal. Guitararbejdet fra Frost er sgu fedt, grundriffene ryster jorden i sin grundvold og er ultra fængende, leadsene flyver igennem luften og viser hvor god manden egentlig er med de seks strenge, han lader ikke genren noget tilbage.

Vokalen er som sagt fed, good ol’ Rivera har en stemmepragt som mange misunder ham. Hans vokal er kraftfuld og dynamisk. Han styrer alt fra følelsesladet stille sange til ægte heavy sejtrækkere som ’Mental Messiah’, hvor han giver den som en anden Rob Halford. Bassen styres af Vera, og han leverer endnu engang vellyd med de 4 strenge. Bassen har masser af plads og spillerum, men det er selvfølgelig også ham selv, sammen med Frost som har produceret skiven. Det har de gjort godt. Lyden er stor og kraftfuld og besidder tonsvis af dynamik, alle numre bliver sgu kastet ud af højtalerne. Eneste minus er måske "klikket" på stortrommernes lyd når der bliver sat gang i begge pedaler.

En fuld skive er hvad Seven Witches her har leveret. Den er mere en anbefalelsesværdig til alle fans fans af heavy metal, her er alt fra stille numre til klaske-metal á la Judas Priest. Rigtig fed skive!

9/10