Sinocence – Acceptable Level Of Violence [Selvfinansieret 2004]

Dette nordirske band er nu klar med dette selvfinansierede mini album, som også er deres tredje indspilning. Bandet byder på et meget interessant mix af groovede thrashede riffs, rockede kompositioner, fede basgange og en følelsesladet vokal.

Stilen er engang hårdtpumpet thrashet rock, numrene er ganske fede og byder på masser af små detaljer, der holder lytterens interesse fanget. Især bassen står for nogle fede momenter. Især det jazzede spil i ’Shedding Skin’ rykker. Der er også nogle meget fede riffs og nogle gode detaljer guitarernes side.

Vokalen er meget rå og besidder masser af indlevelse og følelse. Sangeren prøver at bruge sin stemme meget melodisk, det går bare ikke altid så godt. Den mere rå lige ud af landevejen rock ’n’ roll stil virker bedre og sparker mere røv.

Det er en meget fed og rocket skive som drengene her har smidt på gaden. Der er masser af energi og vilje bag numrene og numrene er også ganske gode. De spiller af og til lidt for meget på nu-metalliske tricks, men det hører vel efterhånden med til gamet. De traditionelle rock kompositioner med stor-thrashende riffs og direkte vokal, virker bedst for bandet, men helt sikkert et bekendtskab værd.

7/10