The Shitheadz – Dirty Pounding Gasoline [Locomotive Music 2004]

Tyske The Shitheadz leverer hårdtpumpet hard rock med svinske og beskidte undertoner, ligesom den nogle bands i vore broderlande er blevet populære på.

Musikken svinger godt og veksler imellem direkte lige i flæsket rock n’ fuck n’ roll. Og noget lidt mere stille og stemningsfyldt rock, til tider med lidt grunge undertoner. Inspirationskilderne er mange med jeg synes at Pearl Jam’s skæve og syrede univers til tider viser sig. Derudover viser Norske Gluecifer’s fandenivoldskhed sit grimme fjæs engang imellem.

Tyskerne har fat i den lange ende med en del varierede og gode numre, der hurtigt fanger lytteren. Musikken er lige på og er ikke indsvøbt i fine referencer og tekniske detaljer. Riffene bliver trykket hårdt af, bassen smadrer løs i baggrunden. Trommerne får tæsk og den direkte og til tider meget sensuelle vokal, får lov til at fylde det forreste rum.

"Dirty Pounding Gasoline" er et ganske hæderligt album, der ikke byder på fornyelse eller andet der ikke er hørt før. Traditionel hård rock med metalliske undertoner, i diverse afskygninger, fandenivoldskhed og en rå attitude, er hvad The Shitheadz byder på. De kan sagtens spille op til dans til sommerens fester.

7/10