jagpanzer.jpg (11558 bytes)

Jag Panzer – Decade Of The Nail-Spiked Bat [Century Media/target 2004]

Jeg må ærligt indrømme at det jeg har hørt af Jag Panzers nyere materiale, ikke har sagt mig det mindste. Så der gik også et stykke tid, før denne dobbelt CD smækfuldt med genindspillet materiale, fra bandets fortid røg i spillen. Det var dog en fejl, da alle 20 skæringer på de 2 skiver mere eller mindre, byder på klasse heavy metal med mange referencer fra NWOBHM.

Numrene er fængende og fulde af energi og en fremadstormende atmosfære. Det skinner igennem kompositionerne, at de er lavet af et band der vil fremad. Bandet har også formået at holde energien fra de unge dage intakte. Der fuld skrald på musikken og spillelysten går igen i numrene.

Produktionen er også dejlig gammeldags. Lidt rå og med masser af plads til instrumenterne, uden at det er poleret og klinisk. Der er masser af varme bag udladningerne og så lyder Harry "the tyrant" Conklins fænomenale vokal også godt.

Skiven her byder på den ene klassiker efter den anden fra bandets gamle og uopdrivelige udgivelser. Dette burde være et obligatorisk køb for fans af heavy metal, dette fås ikke meget mere rendyrket. Der er valuta for alle kronerne og tro mig, når jeg siger at det er svært at holde lokkerne i ro til Jag Panzer’s gamle skæringer.

8/10