Mandragora Scream – A Whisper Of Dew [Nuclear Blast/VME 2003]

Så skal vi til det igen, det album som jeg nok har givet den dårligste anmeldelse var dette bands debut skive, så derfor var jeg ikke glad da jeg så denne i min postkasse.

Mindre glad blev jeg da jeg smækkede skiven i spillen, for stilen har ikke ændret sig meget. Den står på atmosfærisk gotisk rock med computer trommer (meget dårlige) og lidt elektronik. Jeg må indrømme at guitarspillet til tider er ganske udmærket her på skiven, så der er noget der er værd at lytte på, her på skiven.

Som på debuten er det den kvindelige vokalist som er i front, hendes vokal dominerer faktisk alt for meget lydbilledet. Især når man tager i betragtning at hun har svært ved at synge. Eller bare levere 2 toner i træk, som lyder godt.

Produktionen på skiven er udmærket og understøtter musikken godt og giver et meget kraftfuldt indtryk af bandets kreationer.

Man må sige at bandet har taget sig lidt sammen i alle henseender, hvis man skal sammenligne med debut skiven "Fairy Tales From Hell’s Caves", men det kunne så heller ikke laves meget dårligere. Godt er dette album ikke og det er sgu også for dårligt og kedeligt, til at være lytteværdigt. Dog er der blevet inkorporeret nogle meget gode momenter, så med tiden kan Mandragora Scream nok godt gå hen og blive et hæderligt band.

3/10