Honey For Christ – Forging Iron Will [Selvfinansieret 2002]

Bandet med det særegne navn Honey For Christ stammer Irland og leverer møgbeskidt heavy metal med masser af kraft og vilje bag. Denne 3 numres CD byder på suverænt fedt musik, der kommer lige fra hjertet.

Godt gammeldags heavy metal er kodeordet her. Det bliver krydret med tunge riffs fra dengang doom guderne hed Pentagram, St. Vitus osv. (det er sgu da stadigvæk doom kongerne!, red) og så bliver vokalen godt vekslet imellem det traditionelle heavy metal skråleri, en lidt mere følelsesladet vokal og så et overaggressivt growl. Det giver en kanon kombination og kontrast.

Alle 3 skæringer på albummet byder på fremadstormende metal med klasse. Instrumenterne bliver styret med meget sikker hånd. Der bliver leveret en del fede om end klassiske ting fra guitaren. Derudover så leverer monster bassen også meget fedt spil, både det traditionelle og det mere innovative sparker seriøst røv.

Hvis Honey For Christ ikke snart får en deal og bliver en af de større aktører på scenen, så er der sgu noget galt med mine ører. De kombinerer fedt gammelt klassisk heavy metal med vild aggressivitet og brutalitet og de formår at få det til at lyde perfekt og pisse godt.

8/10