Exhibition – The Sign Of Tomorrow [LMP/Nordic Metal 2003]

Amerikansk power metal med progressive elementer. Alt det bedste fra 80’ernes heavy metal og 90’ernes progressive bølger. Guf for alle fans af Iron Maiden og Dream Theater, ja pladeselskaberne har sgu ikke svært ved at omtal deres bands positive.

Når man læser udtalelser som de ovennævnte så forventer man sgu lidt af den musik som man skal til at lytte til. Det gjorde jeg så ved Exhibition og som så mange gange før var det en fejl. For amerikanerne leverer sgu ikke andet end en gang standard heavy metal med influenser fra Iron Maiden med nogle progressive indslag.

Musikerne kan umiddelbart deres kram, vokalisten kan også synge selvom det ikke er alle Leather Lungs’ vokal variationer der er lige fede og produktionen som skiven har fået er også i orden. Det der skorter på er nye ideer og interessante kompositioner. Det bliver for kedeligt i længden, da det meste herpå skiven er hørt mange gange før.

Musikken er slet ikke dårlig, den er sgu helt tilforladelig. Perfekt baggrundsmusik, da den ikke gør nogle fortræd. Hvis man da lige ser bort fra keyboardets helt elendige spacy sound. Det der er så trist er bare at der er 100 andre bands der laver albums der lyder akkurat som dette, det holder sgu ikke i længden.

5/10