Annihilator – Double Live Collection [AFM Records/Nordic Metal 2003]

Efter sidste års alt for fede "Waking The Fury" skiftede canadiske Annihilator til selskabet AFM og det skal da fejres på behørig vis. Så her har vi en dobbelt live skive, det er sgu da noget man kan tage og føle på.

Her er tracks fra hele karrieren, hvoraf 5 af numrene kommer fra "Waking The Fury", da indspilningerne er sket under touren, som fulgte udgivelsen af skiven. Så der er noget for både gamle og nye fans af bandet.

Bandet er i topform under koncerten, der bliver leveret klassepræstationer af hele bundtet. Guitarspillet sidder lige i øret og der er sgu fuld knald på strengenes leg. Comeau skriger som han aldrig har gjort før, hans vokal virker frisk og den er fuld af upoleret kraft, en nydelse at lytte til. I baggrunden tumler bassen og leverer de tonsertunge basgange med præcision. Og så har vi trommerne der banker løs, uden nåde.

Lyden er også pågående som ind i helvede, lige som en livelyd skal være, det er næsten som at være der selv. Når der bliver trykket nok op for volumen, banker kraften igennem højtalerne og flytter alt hvad der ikke er naglet fast.

En meget stærk skive med alt for mange fede numre som Annihilator her har samlet. 2 skiver for en’s pris samt et par videoer og noget multimedie gejl, det her er sgu en kvalitetsudgivelse.

8/10