Total Eclipse – Ashes Of Eden [LMP/Target 2002]

Melodisk power metal fra Bay Area, det betyder enten total lort eller noget lytteværdigt metal.

Det burde være lige til efter ovenstående devise, men sådan er det sgu ikke. Bandet starter meget godt. De leverer fed metal, der er masser af fed tråd fra brødrene Cameron. De styrer de seks strenge godt, der er den del fede riffs og en del genbrug. Leads er der også mange fede af, dog har nogle af dem tendens til at være lidt kedelige.

Vokalisten skriger det bedste han har lært og det lyder faktisk meget godt. Okay variation og der er masser af kraft og energi bag vokalen.

Når man ser på kompositionerne, så er det sgu ikke verdens mest spændende musik Total Eclipse byder os på. Det hele er hørt før, både mange gange bedre og mange gange dårligere. Numrene har også en dum tendens til at blive for lange, grundet en del kedelige mellemstykker.

Det er slet ikke dårligt musik Total Eclipse har gang i. Men lidt mere fokus i sangskrivningen, der er sgu får meget fyld numrene og det gavner slet ikke det endelige indtryk. Men helt sikkert er lyt værd for US power metal fans og folk der kan lide lækker guitar.

6/10