In The Woods – Live At The Caledonien Hall [Karmakosmetix/VME 2003]

Da norske In The Woods spillede deres sidste koncert sidste år, blev hele seancen lagt på bånd. Og det er det der bliver præsenteret her på denne lækre dobbelt CD.

2 CD’er spækket med bandets fedeste materiale, det kan vel næsten ikke gøres bedre for en In The Woods fan. Stemningen til koncerten er også i toppen. Bandets psykedeliske musik, bliver godt bakket op af et afdæmpet, men tilstedeværende publikum. Og sammen med musikken, skaber det en god stemning.

Musikken bliver også leveret af et veloplagt band, der giver deres fans en værdig svanesang. Hele tiden er musikken meget nærværende og musikernes præstation er intens. Vokalerne går godt i spænd og musikken svinger lækkert ligesom på skiverne.

Alle fans af bandet har helt sikkert været ude og investere i denne skive. Og hvis du er en af dem der bare har hørt om In The Woods. Så er live skiven her faktisk et godt sted at starte. Alle de fede nummer, leveret i en intens atmosfære og musikken er sgu velspillet, og ja vokalerne er meget lækre. Et godt men lidt små trist farvel.

8/10