Edguy – Burning Down The Opera [AFM/Target 2003]

Så er der live guf fra de symfoniske power metallere i Edguy. 15 numre i løbet af 103 minutter og en monster booklet med en masse fede billeder, det kan vist ikke gøres meget bedre.

Skiverne viser et band i topform og et band der besidder masser af gnist og vilje. Bandet er virkeligt oplagt på denne aften i Paris. Det samme kan siges om det medlevende publikum, der skriger og skråler på livet løs.

Edguy’s medrivende numre bliver leveret tight og med masser af energi. Derudover så lyder forsanger Tobias Sammet også pissegodt. Alle burde vide at manden kan synge, men fuck hvor har han dog en fed vokal.

Der er sgu ikke så meget at sige om denne skive. Det er stort set en "best of" Edguy, alle bandets fede numre, indspillet live. God lyd og masser af energi bag udladningerne. Man kunne fristes til at tro at der var lavet lidt overdubs, efter en indspilningen, men det er bare min gisning. Men lige meget hvad, så er dette sgu et stensikkert køb for alle fans af tyskernes musik og af denne stilart generelt.

8/10