At Vance – The Evil In You [AFM/Target 2003]

For femte gang på 5 år slår de tyske melodiske hard rockere anført af super guitarist Olaf Lenk til. Siden den forrige skive "Only Human" er forsanger Olli Hartmann blevet udskiftet med ingen ringere end Mats Leven, som har svunget stemmebåndet for blandt andet Yngwie Malmsteen.

Musikalsk står den stadig på pompøst og hårdtpumpet melodisk hard rock med flere tendenser imod power metal og neo klassiske lækkerier. Det er ikke kun de seks strenge som Lenk har styr på. Han har også et godt øre for at skrive gode og fængende sange. Der er mange fede hooks og let genkendelige melodier hele vejen igennem. Derudover er vokalen lagt i perfekt niveau til forhold til musikken og vokalen smyger sig sammen med musikken hele vejen igennem.

Der er selvfølgelig masser af guitarlækkerier på skiven. Derudover vokalen fra Leven, tæt på at være guddommelig. Produktionen er kompakt, måske en anelse for meget, der ryger noget dynamik når der bliver skruet op for anlægget. Men masser af kraft energi.

Skiven er sgu et must for alle fans af Lenk, Leven og stilen bandet spiller. Der bliver ikke budt på den store fornyelse. Men velspillet musik med store boller og suveræn vokal.

8/10