Frost – Raise Your Fist To Metal [Noise/Target 2003]

Bag band navnet Frost gemmer gude-guitarist Jack Frost sig. Han har samlet sig en ordentlig bunke habile musikere og vokalister, for at lave et rigtigt heavy metal album.

Der bliver da også budt på klassisk heavy metal i lange baner, på de 10 skæringer der er på skiven. Som altid når Frost er indblandet, er guitar spillet af en høj karat. Der bliver leveret mange fede tæske riffs og mange fede atmosfæriske ryk i strengene.

Der er en god variation af direkte og tæske larmende heavy metal pig tråd og så de mere stille og rolige "smukke" metal numre. Dog bliver der til tider set mere bagud, end godt er. Der bliver tæsket lige lovligt meget på visse klicheer og det er albummets store svaghed. Når man nu har så mange fede musikere og vokalister samlet, så kunne man måske have ønsket sig et mere progressivt og frisk lydende album, men så ville ideen med projektet selvfølgelig ikke holde helt.

Det er helt sikkert en fed skive Jack Frost har fået smidt sammen. Og den er obligatorisk for alle fans af fed spade og rykkende heavy metal og en tand for firserne og start halvfemsernes tråd, ville også være en fordel. Med vokalister som Rob Rock, Joe Comeau og Bobby Lucas, så går man ikke helt galt i byen, men de andre leverer nu også en kanon indsats. Skiven er helt sikkert mange lyt værd, det er i hvert fald metal med et stort M!

7/10