Judas Priest – Live In London [Steamhammer/Nordic Metal 2003]

Wauv, den trackliste som er på denne dobbelt CD er alt for vild. Alle de Judas Priest numre man gerne vile høre live, findes sgu herpå, jeg må indrømme at jeg har svært ved at finde et jeg gerne så herpå, som ikke er her, og det er sgu positivt.

Det er stemningen på skiven også, fra at ’Metal Gods’ trykker i gang er live stemningen hjemme i den lille stue og vellyden vælter ud af højtalerne. Når man snakker om veloplagte bands, så kan det hvis ikke gøres mere oprigtigt end herpå. Man kan høre at bandet vil blæse os alle sammen væk og så er hr. Ripper også godt oppe på mærkerne og leverer en del snak.

Ripper er ikke Halford, så enkelt er det jo, men manden kan sgu godt synge og gør et kanon job! Og især live viser han sit værd. En stor, kraftfuld og godt varieret vokal, det eneste problem er de helt høje Halford toner, men dem er der ikke mange der kan nå.

Guitarerne fra Tipton og Downing kører også i et vildt drive og sammen med rytmesektionen, det lyder alt for godt og så er der satme noget kraft bag.

Med numre som ’The Sentinel’, det nye ’One On One’, ’Grinder’, ’Hellion/Electric Eye’, ’Painkiller’, ’Hell Bent For Leather’ og ’You’ve Got Another Thing Coming’, hvad kan man så mere forvente? Udover de 18 resterende tracks, aaaaahhhhhhhhhh…………

Med denne CD og DVD’en så kan Judas Priest feberen stilles i et stykke tid og skiven kan kun afspilles alt for højt, det er satme som at være der selv. Publikum følger med i sangene som et kæmpe kor, Ripper gejler dem op, atmosfæren er her!

Og som Ripper proklamerer utallige gange igennem koncerten: "The Priest is back…Heavy Metal... Judas Priest!!!" Og så bliver der også budt på en lille forsmag på DVD’en, på Cd rom delen af skiverne, man skal sgu næsten eje begge dele.

9/10