Messiah’s Kiss – Prayer For The Dying [Steamhammer/SPV/Nordic Metal 2002]

En hård og velplaceret heavy metal knytnæve, er hvad dette nye tyske band leverer i mit ansigt. Velspillet heavy metal kan altid bruges, men når der er tale om afkog af gamle ben, skal der sgu være noget kraft bag præstationen og det må man sige at det er her.

Ofte sidder man under gennemlytningen af skiven og tænker, det har Judas Priest, Iron Maiden, Saxon, DIO eller en helt femte også lavet. Og ja, der er sgu en del genbrug i løbet af de 12 tracks. Det betyder ikke så meget da der er fuldt power på kompositionerne. De traditionelle heavy metal numre sparker storrøv, de episke numre holder 100%, især ’Blood Of The Kings’, hvor Maiden inspirationerne ofte skinner meget klart igennem.

Til denne skive er en debut skive, står den satme stærkt og der burde være masser af fremtid i dette band. Og hvis de kan holde på vokalisten, gør det sgu ikke tingene værre. Manden som står og skriger bag mikrofonen, er nemlig ingen andre en Mike Tirelli fra Holy Moses. Han leverer selvfølelig en meget kraftfuld vokal og man sidder måbende tilbage og ærgrer sig over at der ikke er mange andre med en stemme som hans.

Dette album er vel en selvfølge for hardcore heavy metal fans, for som sagt. Selvom der er en del genbrug, så står bandets skæringer sgu stærke. Og det er et af de albums som man for lyst til at finde frem igen og igen.

7/10