Doro – Fight [Steamhammer – SPV/Nordic Metal 2002]

Jeg har godt nok ikke lagt øre til meget af denne blonde tysker kvindes musik, siden hendes glade Warlock dage. Men fuck hvor ryger "Burning The Withces" ofte på pladespilleren, det er sgu klassemateriale, så jeg var lidt spændt på at høre denne skive.

Umiddelbart starter ballet okay, der er godt med tunge riffs, Doro bruger sin stemme som tilsigtet, rytmesektionen er tight og effektivt. Men så knækker tråden. Skiven står satme al for ofte i stampe, det bliver for hurtigt for kedeligt.

Vokalen er fed, men rimeligt trættende at høre på. Det samme er musikken, det er bare gammel suppe på nye ben, det er sgu for tyndt.

Produktionen er meget fed, den er rå og brutal og med temmelig meget kraft. Det er bare synd at den går til spilde med sådan noget materiale som dette.

Selvom albummet i sin helhed er en temmelig tynd kop te, så er der nogle skæringer som er fede. Blandt andet titelnummeret ’Fight’ smadrer alt på sin vej. Også det bløde nummer ’Undying’ er okay, men albummet i sin helhed holder sgu ikke. Jeg tror jeg smider "Burning The Witches" på igen og dvæler ved de gyldne dage!

5/10