Harmony – Dreaming Awake [Massacre/Nordic Metal 2003]

Jeg synes at der skyder vildt mange svenske bands op for tiden. Hver evig eneste måned er der sgu tonsvis af skiver med bands fra broderlandet. Heldigvis er kvaliteten normalt høj, men et eller andet sted måtte kæden knække.

Harmony byder på letfordøjeligt melodisk metal med hard rock tendenser. Der bliver budt på lidt neo-klassisk lir og lidt progressivitet her og der. Men når vi ser bort fra det, så er musikken sgu en temmelig anonym masse, uden det store bid.

Musikerne klarer deres job udmærket, der er der intet galt. Det er sgu mere evnerne til at skrive fængende og gode sange der er mangel på. Godt nok er det bandets debut skive og de har kun en demo på bagen. Men burde en plade kontrakt ikke give bandet lyst, til at lave noget musik, der virkeligt kan markere sig?

Skiven her gør ingen fortræd og efterlader sig ingen ringe i vandet. Den er alt for standard og alt alt for kedelig. En gang tandløs melodisk metal/rock med halvdårlig vokal er hvad Harmony har præsteret med deres debut skive.

4/10