RedAimflesh60.jpg (2862 bytes)

Red Aim – Flesh For Fantasy [Metal Blade/Nordic Metal 2002]

4 støjende tyskere som leverer storsvigende rock n’ roll på den amerikanske måde, det lyder umiddelbart som noget der ikke holder vand. Overraskende nok skider Red Aim hul i den teori og leverer høj oktant metal på denne nye skive fra deres side.

Som sagt står den på svingende rock ’n roll med stenede elementer og psykedeliske indslag. Alt på skiven er satme fedt. Lige fra de traditionelle tunge og enkle rock riffs, de pumpende bas gange, de oversyrede leads, trommerne, det altid fede orgel osv…

Især Dr. Do Rogers vokal er totalt killer, han kan nogle utrolige ting med sit stemmebånd og formår at levere nogle af de mest sygelige indslag, jeg nogensinde har hørt i rock musik. Hans "normale" vokal er kraftfuld og fuld af energi og styrer for vildt. Ofte går han over i et vildt opskruet og højt skrig, og det er der det bliver rigtigt sjovt.

Drengene i bandet har lyttet til en del skiver i deres opvækst. Da der kan spores influenser fra Black Sabbath, Deep Purple, Elvis, Guns ’N Roses osv… Hvert enkelt nummer er pænt struktureret samtidig med at det er pisse sygt. Men når man tager alle skæringerne bliver vi satme budt på lidt af hvert. Fællesnævneren er dog storsvingene fedt rock!

Af nye hårde rock bands er dette noget af det fedeste der er til at opdrive og med tiden vil "Flesh For Fantasy" da også helt sikkert blive en klassiker. Med sangtitler som ’Goodbye Sam, Hello Samantha’ og ’Kneel Down And Blow For Foregiveness’ er succesen sgu da hjemme! Også det hemmelige nummer ’Johnny The Truckdriver’???, som er en stenet sag med tysk sang, om den fordrukne lastbilschauffør Johnny er alt for sej!!!

8/10