Karmakosmetix – Promosampler [Karmakosmetix/VME 2003]

Det relative nye label Karmakosmetix har markeret sig med udgivelsen af In The Woods’ live og farvel skive. Derudover har de smidt denne sampler på gaden, så vi kan få en ide om, hvad selskabet vil beskæftige sig med.

De 15 bands der bliver præsenteret på skiven her, leverer et bredt udbud af atmosfærisk musik. Her er alt fra atmosfærisk rock med elektroniske elementer, til akustisk musik med drømmende vokal. Til country inspireret rock og et enkelt hip hop/rap nummer.

Det meste af musikken bevæger sig dog indenfor de eksperimentale stilarter. Der bliver brugt elementer fra alverdens ting på skiven her. De fleste af bandsene vil tiltale fans af hedengangne In The Woods. Da musikken de forskellige kunstnere leverer. Bevæger sig fra lettilgængeligt rock til dømmende mystik.

En anden ting der er fællesnævner for musikken på sampleren. Er den fede produktion. Dynamisk, åben og meget organisk. Der er en dyb bund, som fylder godt og præsenterer tonerne perfekt. Virkelig lækker lyd.

Det er en bred og lettere mystisk vifte af bands der er på skiven. Men mange af bandsene er nogle spændende bekendtskabet. Hvis man er til atmosfærisk musik, med base i rock. Hele herligheden er tilgængelig til download på selskabets site: www.karmakosmetix.com, så bare kom i gang!

-