Tierra Santa – Las Mil Y Una Noches [Locomotive Music 2003]

Dette spanske band er en ukendt sag for mig. Så dette møde med deres første live album, en lille sag på 22 minutter og 5 numre, var lidt sjovt.

Bandet leverer melodisk rock. De virker meget sikre på sig selv og sammenspillede. Umiddelbart virker det som en meget professionel præstation fra bandets side. Drengerne har godt fat i publikum, der af og til kan høres synge og klappe med i baggrunden. Publikumsstøjen mangler ellers lidt for ofte, det kunne have hjulpet lidt på live stemningen.

Godt nok virker musikken mere løssluppen end på et studie album. Men det er ikke mange fejl der optræder i løbet af settet. Lyden virker alt for ofte også for poleret, så der har nok været overdubs inde i billedet.

Det skulle ikke undre mig om Tierra Santa er meget populære i Spanien. De leverer i hvert fald lækkert lyttevenligt musik, som alle kan rocke med på. Fængende numre med lidt lir, lidt gamle Judas Priest associationer her og der, som det hårdeste. Og en udmærket vokal. Skiven henvender sig kun til fans af bandet, da det nok ville være et dårligt sted at starte for folk som ikke kender Tierra Santa. Så alt i alt en udmærket udgivelse, der ikke tjener det store formål, da der kun bliver leveret 5 numre.

5/10