Los Suaves – Si Yo Fuera Dios [Locomotive Music 2003]

Dette band skulle være Spaniens svar på Motörhead. Et langt levende hårdrock band, der holder sig til det de er gode til.

Og efter mit første møde med bandets musik, så kunne jeg godt forestille mig at Los Suaves, har leveret hårdt pumpet rock, siden jeg ikke var ret gammel. De 10 skæringer på skiven bliver leveret med stor sikkerhed og tro på hvad bandet kan. Det er let at høre bandet ikke eksperimenterer, de ved hvad de kan og de ved hvad de vil.

Musikken er ganske udmærket, men tenderer til tider til det kedelige. Da der bliver leveret meget traditionelt rock. Der er dog godt tryk på og en varm sommerdag, en grill og en håndfuld bajere ville være perfekt til musikken.

Vokalen er rå og meget behagelig at høre på. Dog er det lidt svært at vænne sig til at lytte på den spanske sang. Men det er der ikke så meget at gøre ved. Derudover så er der sgu en del fed guitarspil på skiven.

Produktionen er også god. Der er masser af kraft bag instrumenterne og de ligger godt i mixet. Ren og kraftfuld lyd, med et småbeskidt rock n’ roll præg.

For fans af rock musik, så er denne skive helt sikkert et hit. Her alt fra hårdtpumpede partyrock numre, til afdæmpede ballader, rå vokal og fed guitar. Og så er der også en fed, næsten ungdommelig rebelsk, atmosfære over musikken.

7/10