custom.jpg (6914 bytes)

outoforder.jpg (6826 bytes)

resurrect.jpg (17204 bytes)

Target Distribution[20.07.03]

Den 1/8 åbner Target Distribution dørene og vil sørge for at bringe bands fra selskaber som Earache, SPV, Steamhammer, AFM, InsideOut Music, Relapse, Candlelight, Moonfog og mange flere ud i de danske butikker.

Iron Maiden[20.07.03]

Touren som skal støtte den kommende skive "Dance Of Dead" vil blive den sidste lange tour for det britiske band i et stykke tid.

Place Of Skulls[20.07.03]

Bassist Dennis Cornelius har joinet doomsterne.

Children Of Bodom[20.07.03]

Guitarist Alex "Aku" Kuoppala har forladt bandet på venskablig vis.

Seth[20.07.03]

Det limiterede Seth album "Nastivity" er ved at være udsolgt, skiven er udgivet af Apokalypse Records.

Masochism[20.07.03]

Guitarist Joan Torres har forladt Masochism og startet sit eget band Ascend Spiritual Chaos, hvor han pt leder efter en trommeslager og basst/vokalist til at gøre bandet fuldtalligt

Atrocious Devoured[20.07.03]

Bandets første album "Live Murders" bliver udgivet den 1/9-2003.

Zemial[20.07.03]

Det græske band har mini LP'en "Face Of The Conqueror" på trapperne.

Sabbat[20.07.03]

Japanerne er snart klar med opfølgeren til "Satanasword", "Karmagmassacre". Det er Iron Pegasus Records der udgiver skiven.

The Chasm[20.07.03]

Bandet er blevet signet af Earache/Wicked World, derudover har Earache også signed Akercocke.

Katafalk[20.07.03]

Vokalist Wokkel og bassist Jurjen er vendt tilbage til bandet og nuværende screamer Niels skifter til guitar.

Internal Bleeding[20.07.03]

Guitarist Matt Ferrera har erstattet Chris Pervelis der tidligere på året forlod bandet. Derudover har bassist Jason Carbone også forladt bandet.

Lord Belial[20.07.03]

Trommeslager Michael Bäckling er blevet erstattet af Daniel Moilanen og guitarist Niclas Andersson har forladt bandet.

Crowbar[20.07.03]

Rex Brown fra Pantera er blevet hyret til at styre de tunge strenge på bandets kommende skive.

Judas Priest[20.07.03]

Efter sigende skulle Rob Halford være tilbage i Judas Priest og der bliver arbejdet hårdt på et nyt album og en tour. Hvad der er sket med Ripper Owens melder historien intet om.

Nunslaughter[20.07.03]

Don Of The Dead og kompagni er ved at være klar med deres anden fuld længde udgivelse "Goat". Det er amerikanske Metal War Productions der udgiver skiven.

My Dying Bride[20.07.03]

Briterne er igang med at indspille en ny skive, arbejdstitlen er "The 13TH Chapter". Peaceville regner med at skiven er klar til udgivelse den 20/10.2003.

Embalming Theatre[20.07.03]

Razorback Records har smidt schweizernes nye skive "Sweet Chainsaw Melodies" på gaden.

Leukorrhea[20.07.03]

Bandet er snart klar med en split CD'en "Denied Existence" med Eternal Ruin. Det er Amputated Vein Records der udgiver skiven.

Withering Surface[20.07.03]

Bandet har brudt samarbejdet med deres selskab Copro Records, pga. af manglende økonomisk støtte. Bandet leder nu efter et nyt label. Samtidig med at der bliver arbejdet hårdt på nye numre, som skal indspilles sammen med Tue Madsen i Antfarm Studiet i løbet af okotber/november.

Zarach' Baal' Tharach[20.07.03]

Bandet har fået udgivet deres 4 tracks demo "Satan's Servants" af Forgotten Wisdon Productions.

Demon Realm[20.07.03]

Danskerne er blevet færdige med at indspille den kommende debut fuld længde skive "A Legend Of Power". Så det varer forhåbentlig ikke længe før den bliver udgivet.

Deepred[20.07.03]

Det finske death/grind band er klar med en split skive med det franske death metal band Lothing. Skiven bliver smidt på gaden af Several Bleeds Records.

Northern Heritage[20.07.03]

Det finske label er ved at være klar LP versionerne af de følgende udgivelser: Ildjarn "Strength And Anger" dobbelt LP, Ildjarn "Nidhogg" LP og Annihilatus "Blood And War" LP.

Occult[20.07.03]

Hollænderne er blevet færdige med at indspille deres 5. skive "Elegy For The Weak" som udkommer på Painkiller Records til september. Tracklisten er som følger: 'Disturbing The Dead', 'Nuclear Torment', 'Nocturnal Predator', 'Feel The Blade', 'Expire', 'Warbeast', 'Obsessed By The Grave', 'Slaughtering The pigs', 'Reapers Call', 'Slut Of Sodom' og 'Until The Battle'. Det sidstnævnte nummer vil kun være at finde på den limiterede digipack udgave af albummet.

Council Of The Fallen[20.07.03]

Det amerikanske band som består af Sean Baxter, Shawn Ohtani, Tim Yeung og Kevin Quirion leder efter et label som vil udgive den allerede inspillede skive "Deciphering The soul". Numrene på bandets skive nummer 2 er: 'Intro', 'Longing For Clarity', 'Acceptance In Silence', 'No Vision Of Prophecy', 'Scourge Of Thy Enemy', 'Distant Memories', 'Tempting Angelic Pride', 'Resurgence', 'Falling Through Decades', 'Repitition Breeds Insanity' og 'Outro'.

Dew Scented[20.07.03]

De tyske thrashere barsler med deres nye skive "Impact". Tacklisten er som følger: 'Acts Of Rage', 'New Found Pain', 'Destination Hell', 'Soul Poison', 'Cities Of The Dead', 'Down My Neck', 'One By One', 'Agony Designed', 'Slaughtervain', 'Flesh Reborn' og '18 Hours'.

Destruction[20.07.03]

Tyskernes nye skive skulle være klar til at ramme hylderne den 22/9. Tracklisten er som følger: 'The Ravenous Beast', 'Metal Discharge', 'Rippin' The Flesh Apart', 'Fear Of The Moment', 'Mortal Remains', 'Desecrators Of The New Age', 'Historical Force Feed', 'Savage Symphony Of Terror', 'Made To Be Broken' og 'Vendetta'.

Neuropathia[20.07.03]

Polakkerne slår hårdt til med deres debut fuld længde "Graveyard Cowboys", skiven bliver udgivet af SelfmadeGod Records.

Impurity[20.07.03]

Florida dødsdrengene i Impurity har signet med græske Nuclear Winter Records.

Panchrysia[19.07.03]

Det belgiske black metal band har indspillet skiven med arbejdstitlen "Infection 1349". Soulreaper Records smider den på gaden i slutningen af juli.

Mystica[19.07.03]

Black/death bandet er ved at være klar med deres nye skive "Human Mutants". Før albummet udkommer får vi en forsmag i form af 7" EP'en "Final Devastation".

Headmeat[19.07.03]

Grind/death bandet har signet en deal for 2 skiver med Baphomet Records. Den første udgivelse på det nye selskab er MCD'en "Destructive Entitlement".

Enthroned[19.07.03]

Bandet har fået den efterhånden længde ventede EP "Goatlust" i handlen.

Emptiness[19.07.03]

Det belgiske death metal band har signet med Painkiller Records. Den kommende skive "Guilty To Exist" udkommer i løbet af sommeren.

Aborted[19.07.03]

De overbrutale belgiere er klar med deres 3. fuld længde album "The Saw And The Carnage Done". Det er Listenable Records som udgiver den blodige skive.

Tearstained[19.07.03]

Barbarian Wrath har smidt Tearstained's nye album "Final Thoughts" på gaden.

Damaged[19.07.03]

Det australske band har fundet sig en ny sanger. Valget faldt på Dave Saddington som før har huseret i Uncle Chunk.

Cattle Decapitation[19.07.03]

Så er der en vinyl version på vej af det fede album "To Serve Man". Det er Deep Six Records som smider den på gaden.

Meat 5000 Records[19.07.03]

Selskabet er ved at være klar med split CD'en "Gorezoo" som byder på numre med følgende bands: Tekken, Suppository, Sergent Slaughter og Fate.

Nebula[02.07.03]

Nebula's 4. skive "Atomic Ritual" udkommer på det nye label Liquor And Poker.

Atomizer[02.07.03]

Alle 3 studie albums fra det australske band vil blive udgivet på picture discs, limiteret til 200 kopier. Den første "The Only Weapon Of Choice" udkommer til septemper, det er iøvrigt også bandet 3. og defor helt nye fuldængde. Agonia står for udgivelserne.

Dawn Of Azazel[02.07.03]

New Zealænderne i Dawn Of Azazel har signet med Agonia, som udgiver deres debut album "The Law Of Strong" på CD og limiteret LP.

Agonia Records[02.07.03]

Polske Agonia Records er klar med et par nye udgivelser. Det drejer sig om norske Vulture Lord's "Profane Prayer", som er en co-release med Flesh For Beast. Derudover er svenske Bullet klar med deres mini album "Speeding In The Night", bandet byder blandet andet på ex-Hypnosia medlemmer. Nunslaughter fortsætter live festen med udgivelsen af "Hell On Austria", som blev optaget i år 2000. Australske Carbon er klar med en split 7" med norske Elite, grimt black metal kan forventes. Black metal leverer franske Diamatregon også med "Chargonard", skiven er en co-release med Paragon Intl.

Transport League[02.07.03]

Svenskerne er blevet signet af det hollandske Seamview Records. Vi kan forvente deres 4. fuld længde skive "Multiple Organ Harvest" i oktober. Inden da vil der dog blive udgivet singlen og videoen "Disconnect Massconnect".

Brainstorm[02.07.03]

Tyske Brainstorm featuring vokalist Andy B. Franck som også bruger sine lungers kraft i Symphorce. Er nu klar med deres nye album "Soul Temptaion". og det er med at være hurtig, det første oplag kommer med en bonus live DVD, tracklisten på DVD'en er som følger: 'Metus Mortis', 'Blind Suffering', 'Crush Depth', 'Shadowland', 'Voices', 'Checkmate In Red', 'Liar's Edge', 'Hollow Hideaway' og 'Under Lights'.

Gerbe Of Live[02.07.03]

Det franske band er blevet opløst på grund af massive udskiftninger i bandet.

Lust Of Decay[02.07.03]

Amerikanerne er ved at være færdige med at indspille deres kommende skive "Kingdom Of Corpses". Bandet regner med at albummet bliver udgivet i løbet af august.

Purgatory[02.07.03]

Bandets split 10" LP med Polymorph er endeligt udkommet. Bandets side indeholder et Autopsy cover, et Terrorizer cover og et live spor.

Devious[02.07.03]

Det hollandske band Devious har signet med Spitzenburg Records. Deres debut fuld længde "Acts Of Rage" udkommer den 7/7.

Conspiracy[02.07.03]

Det italienske band har signet en kontrakt med Crash Music for 3 albums. Bandets første skive på det nye selskab udkommer til september.

Prophecy[02.07.03]

Bassist Eric Crosson fra Demonseed er kommet med i bandet.

Katafalk[02.07.03]

Guitarist Pier Abe og bassist Henk Jan har forladt det hollandske band.

Driller Killer[02.07.03]

Det svenske band har sammen med Viktims udgivet split 7" albummet "Someone's Gonna Die Tonight" på det franske label Evil Biker Records.

Ghoul[02.07.03]

Amerikanske Ghoul har fået sit andet album "Maniaxe" udgivet af Razorback Records.

Sadistic Blood Massacre[02.07.03]

Det tyske band udgiver sit nye album "Anal Intruder" den 13. august.

Belphegor[02.07.03]

Så er østrigerne snart klar med endnu et album, denne gang med titlen "Lucifer Incestus". Her tracklisten: 'Inflamate Christianos', 'The Goatchrist', 'Diaboli Virtues In Lumbar Est', 'Demonic Staccato Erection', 'Lucifuge/Paradise Regained', 'Fukk The Blood Of Christ', 'The Sin-Hellfucked', 'Swarm Of Rats' og 'Lucifer Incestus'. Skiven udkommer til oktober.

Servered Savior[02.07.03]

Guitarist Jared Deaver har forladt bandet, for at koncentrere sig om sin karriere som kampsports instruktør. Bandet vil i en tid fortsætte med de 4 resterende medlemmer og regner med at skrive næste album med original guitarist Mike Gilbert.

Six Feet Under[02.07.03]

Bandet arbejder på fuld tryk med færdiggøre den kommende skive "Bringer Of Blood", som efter Chris Barnes, skulle være den mest intense Six Feet Under skive hidtil. Derudover er bandet også så småt begyndt at arbejde på en live DVD.

Vader[02.07.03]

Polakkerne er snart klar med et nyt mini album, indeholdende 7 numre. 2 af numrene på skiven er nye og et af er 'Blood', som også er arbejdstitlen på albummet. Derudover har bandet udskiftet bassist Simon med Novy fra Devilyn og Behemoth.

Pyrexia[02.07.03]

Trommeslager Mark Green har forladt Pyrexia og er blevet erstattet af Justin DiPinto, som bekendt smadrer trommer på Malevolent creation's seneste skive "The Will To Kill. Derudover så har han spillet i Coffin Text og Insatanity.

Asschapel[02.07.03]

Crimes Against Humanity Records udgiver Asschapel's "Fire And Destruction" i løbet af juli.

Goatwhore[02.07.03]

Bandets nye skive "Funeral Dirge For The Rotting Sun" skulle udkomme i løbet af juli på Rotten Records.

Soilent Green[02.07.03]

Bandet er gået igang med at arbejde på nyt materiale. De regner med at gå i studiet i slutningen af i år eller i starten af 2004. Derudover så er split 7"eren med Soilent Green og EyeHateGod udgivet af Incision Records. 

The Black Dahlia Murder[02.07.03]

Metal Blade har smidt debut skiven med det amerikanske band The Black Dahlia Murder "Unhallowed" på gaden. Derudover så er I Lay Dying's nye skive "Frail Worlds Collapse" også udkommet.

Encabulos[02.07.03]

Australske Encabulos har skiftet navn til Crucifire. Derudover har de fået sig en ny vokalist og deres nye demo "Unblessed Unto Hatred" er også udkommet.

Time Before Time Records[02.07.03]

Selskabet har smidt 2 nye kassette udgivelser på gaden. Det drejer sig om Damnation "Demonstration Of Evil".  Det er det polske bands demo fra 1993 samt nogle ikke før udgivede øvenumre fra 1994, der er på båndet. Som iøvrigt er limiteret til 333 kopier. Derudover er split båndet med polske Supreme Lord og norske Chton også på gaden. Supreme Lord består af Witchmaster medlemmer og ex- Christ Agony medlemmer. Chton er dannet af medlemmer fra Manes.

Panzerchrist[02.07.03]

Den nye Panzerchrist skive "Room Service" skulle ligge klar til september. Derudover er trommemonster Reno Killerich blevet kåret til verdens hurtigste trommeslager på NAMM Music Convention i USA.

My Sixth Shadow[02.07.03]

Italienske My Sixth Shadow er klar med deres debut fuld længde. Her er tracklisten: 'Intoxicate My Heart', 'Death Is My Rebirth', 'Throw Me Away', 'Life Is Nothing', 'Rain', 'Aeteria', 'Sacrifice', 'Die In Me', 'Carry On' og 'Life Is Nothing For Me'.

Urkraft[02.07.03]

Danske Urkraft har signet med tyske Voices Of Life Records. Bandet går i studiet til januar for at indspille deres endnu utitlede debut skive.

Master[02.07.03]

De album indspilninger som Paul Speckman og Master lavede i 1985, men aldrig frik udgivet. Er nu sendt ud til verden af From Beyond.

Manegarm[02.07.03]

Efter en del forsinkelser bliver "Dodsfard" udgivet i løbet af august.

Majesty[02.07.03]

From Beyond har hevet endnu et gammelt band frem fra den amerikanske undergrund. Denne gang bandet Majesty, som lagde grund for Terrorizer. Begge demoer samt nogle livespor vil blive udgivet på CD og LP i løbet af året.

Killaman[02.07.03]

Dette nye svenske band som er steget op fra askerne af Murder Corporation, har signet med Displeased Records. De vil mere eller mindre fortsætte stilen fra Murder Corporation. Debut skiven vil blive indspillet i Berno Studios senere i år.

Internal Suffering[02.07.03]

Columbianerne vil indspille en ny skive i november med Erik Rutan ved knapperne.

Goatlord[02.07.03]

Begge demoer fra doom/death kult bandet Goatlord vil blive udgivet på CD og limiteret dobbelt vinyl af From Beyond Productions.

Circle Of Dead Children[02.07.03]

Bandets 3. skive "Red Harvest" er i handlen.

Barbatos[02.07.03]

Japanernes andet fuld længde album er lige blevet udgivet af From Beyond Prod., titlen er "Rocking Metal Motherfucker!" og den beskriver vel stilen meget godt.

Danzig[02.07.03]

Trommeslager Bevan Davies har joinet Glenn og banden.

Vital Remains[02.07.03]

Bandet har fået Tim Yeung (ex-Agiel, ex Hate Eternal) med i flokken.

Von[02.07.03]

Nuclear War Now! Productions er klar til at sende Von's demo opsamlings album "Satanic Blood Angel" i omløb Skiven indeholder bandets 2 demoer "Satanic Blood" og aldrig udgivede "Blood Angel" plus nogle livespor. Tracklisten følger: 'Devil Pig', 'Veinen', 'Waitan', 'Lamb', 'Veadtuck', 'Satanic Blood', 'Christ Fire', 'Von', 'Evisc', 'Release', 'Blood Angel'. 'Chalice Of Blood', 'Vennt', 'Backskin', 'Veinen', 'Waitan', 'Lamb', 'Evisc', 'Release', 'Satanic Blood', 'Veadtuck', 'Chalice Of Blood', 'Goat Christ', 'Vennt', 'Dissection Human', og 'Von'. 

Haemorrhage/Impaled[02.07.03]

Split CD'en med spanske Haemorrhage og amerikanske Impaled, som udkommer på Razorback Records byder på følgende tracks: Haemorrhage: 'Intro', 'Slaved To Dismember', 'Psycotic Delirium', 'Deformed' (Grave cover) og 'In The Name Of Sanity'. Impaled: 'Survival Of The Sickest' (intro), 'Deranged', 'The Patients Are Revolting', 'Bedlam', 'Surgikill' (outro) og 'Helga Lost Her Head' (Repulsion cover).

Ferocity[02.07.03]

Death metal bandet har fundet sin nye trommeslager. Det er Toke Mølbjerg, som engang i sin tid smadrede tønder i det aalborgensiske Obscenity. Derudover så arbejder bandet hårdt på nye numre, som skulle blive præsenteret senere på året. Enten på disc eller live.

MSG[02.07.03]

Michael Schenker er ved at være klar med albummet "Arachnophobiac". Udover guitar guden selv medvirker bassist Stu Hamm, vokalist Chris Logan og trommeslager Jeremy Colson.

Spawn Of Satan/bloodsick[02.07.03]

Split LP'en imellem de 2 amerikanske bands Spawn Of Satan og Bloodsick er på gaden. Spawn Of Satan bestod af Jim Sadist (Nunslaughter) og medlemmer fra Soulless, All That Is Evil og Decrepit. Bloodsick var starten på det band som nu er kendt som Soulless. Skiven er udgivet af Hells Headbangers som i den nærmeste fremtid vil udgive vinyl versionen af Evil Incarnate's "Blackest Hymns Of Gods Disgrace". 7"eren "Cerebus" med Nunslaughter samt en split live LP med Mortician og Fleshgrind.

Krepulec[02.07.03]

Det polske band Krepulec som består af Grzegorz S. fra Totenhaus og Wojciech Z. fra Infamis er ved at være klar med deres selvtitlede skive. Stilen er ambient noise mixet med polske sange, skrevet omkring 1.- og 2. verdenskrig. Albummet udkommer på Beast Of Prey.

Throcult[02.07.03]

Amerikanske Throcult som lige har udgivet debut fuld længden "Soldiers Of A Blackend War". Har mistet deres keyboarder Brian .

Zyklon[02.07.03]

Nordmændenes nye skive "Aeon" skulle efter planen være i pladebutikkerne den 9. september. Tracklisten er som følger: 'Psyklon Aeon', 'Core Solutions', 'Subtle Manipulation', Two Thousand Years', 'No Name Above The Names', 'The Prophetic Method', 'Speciment Eruption', 'Electric Current' og 'An Electric Manner'.

Saprogenic[02.07.03]

Så er Saprogenic ved at være klar til at udgive fuld længden "Wet Sound Of Flesh On Concrete". Skiven udkommer på Deepsend Records, som også barsler med udgivelsen af Serial Butcher's mini album "Genocide Landscape".

Sepsism[02.07.03]

Det groovy og over brutale amerikanske bands fuld længde nummer "To Prevail In Disgust" er udkommet på hollandske Displeased Records.

Putrilage[02.07.03]

Vokalist Aaron Mendiola har forladt det brutale death metal band. Han har allerede gang i nyt projekt, som der indtil videre ikke er sat navn eller medvirkende på.

Kadath[02.07.03]

Tyske Kadath har fundet sig en ny trommeslager i Mike Heinemann. Derudover er bandet begyndt at skrive materiale til at fejre bandets 10 års jubilæum med. Det bliver indtil videre fejret med en MCD.

Indesinence[02.07.03]

Bandet har signet med det engelske label Goat Of Mendes. Bandet regner med at indspille deres debut fuld længde i løbet af sommeren.

John Arch[16.06.03]

Så skulle John Arch's første udgivelse siden han forlod Fates Warning for 15 år siden være på hylderne. Minialbummet "A Twist Of Fate" byder på 2 skæringer og har en spilletid på 28 minutter. Backing bandet er ingen ringere end trommeslager Mike Portnoy fra Dream Theater, guitarist Jim Matheos fra Fates Warning og bassist Joey Very fra Fates Warning og Amoured Saint. Gud for alle prog metal fans, ja det tror jeg nok!

Arthemesia[16.06.03]

Hammerheart Records har signet dette finske aggressive, men stadig melodiske black metal band. Deres debut skive "ShamaNatahs - II Describe I Mind" udkommer i løbet 2004.

Regurgitate[16.06.03]

Regurgitate er også snart klar med deres nye skive "Deviant", udgivelsen er sat til den 29/7.

Exhumed[16.06.03]

Alles favorit gore/grind band Exhumed er også ved at være klar med deres 3. fuldlængde skive "Anatomy Is Destiny". Skiven er produceret af Neil Kernon og udkommer den 29/7.

Amorphis[16.06.03]

Så er det ved at være tid for en Amorphis opsamling, titlen er "Chapters" og udover det sædvanlige udbud af numre. Følger der en DVD med skiven som indeholder videoer til følgende numre: 'Alone', 'Divinity', 'My Kantele', 'Against Widows' og 'Black Winter Day'.

Nasum[16.06.03]

Mere nyt fra Relapse Records lejren, svenske Nasum tredje fuldlængde "Helvete" er nemlig også på gaden. 

Skinless[16.06.03]

Så er der død på programmet, Skinless' nye skive "From Sacrifice To Survival" er udkommet og skulle byde på det vildeste død hørt i lang tid. Neil Kernon har stået for produktionen og trommearbejdet er leveret af John Longstreth (ex-Angel Corpse) fra Origin.

Dying Fetus[16.06.03]

Bandets længe ventede opfølger til "Destroy The Opposition", "Stop At Nothing" er nu på gaden.

Restrain Records[16.06.03]

Så har et nyt label set dagens lys, nemlig Restrain Records med base I Holland. Første udgivelse er vinyl versionen af Brodequin's "Festival Of Death", som også indeholder 2 bonusskæringer fra "Created To Kill". Skiven skulle udkomme den 19/6.

Foetopsy[16.06.03]

Så er Foetopsy's 7" "Bizarre Gynecology" på gaden. Den er udgivet af Murder The World Productions og limiteret til 1500 eksemplarer.

Kreator[16.06.03]

Så er tiden kommet til Kreators udskejelser endeligt kan findes på skive. Det bliver manifesteret af DCD'en "Live Kreation" og DVD'en "Live Kreation - Revisioned Glory" som begge bliver udgivet af SPV den 22/7. CD'en indeholder følgende tracks: 'The Patriarch', 'Lost', 'Violent Revolution', 'Coma Of Souls', 'Reconquering The Throne', 'Second Awakening', 'Extreme Aggression', 'Terrorzone', 'People Of The Lie', 'Betrayer',  'All Of The Same Blood', 'Leave This World Behind', 'Phobia', 'Under The Guillotine', 'Pleasure To Kill', 'Awakening The Gods', 'Renewal', 'Golden Age', 'Servant In Heaven - King In Hell', 'Flag Of Hate', 'Black Sunrise', 'Tormentor', 'Terrible Certainty' og 'Riot Of Violence'

DVD indeholder udover 17 af de 24 ovenstående live skæringer også alle bandets musik videoer, en video dokumentar om bandets historie, vidoe interviews med Mille og meget mere, her er tracklisten: 'The Patriarch', 'Toxic Trace' (video clip), 'Violent Revolution',  'Betrayer' (video clip),
'Reconquering The Throne', 'People Of The Lie' (video clip), 'Extreme Aggression', 'Renewal' (video clip), 'People Of The Lie',  'Lost' (video clip), 'All Of The Same Blood', 'Isolation' (video clip),
'Phobia', 'Leave This World Behind' (video clip), 'Pleasure To Kill', 'Endorama' (video clip), 'Renewal', 'Chosen Few' (video clip), 'Servant In Heaven - King In Hell', 'Violent Revolution' (video clip), 'Black Sunrise', 'Terrible Certainty' + BONUS VIDEOS (live at With Full Force Festival): 'Riot Of Violence',  'Flag Of Hate', 'Terrorzone', 'Tormentor', 'Betrayer', 'Lost' og 'Coma Of Souls'.

Vehemence[16.06.03]

Bandet er ved at være færdige med at skrive materialet til deres kommende skive "Helping The World To See". Efter planen udkommer skiven tidligt i 2004. Udover musikken kommer albummet også til at indeholde en CD-Rom part med live ting fra bandets tours samt en video til nummeret 'Kill For God'. Her er tracklisten: 'Kill For God', 'Darkness Is Comfort', 'You Don't Have To Be Afraid Anymore', 'To The Taste',  'Instrumental (untitled)', 'By Your Bedside', 'What Could Go Wrong?', 'We Are All Dying'

Cattle Decapitaion[16.06.03]

Amerikanerne har skiftet trommeslager, ny i folden er Michael Laughlin (ex-Creation Is Crucefixion).

Criminal[16.06.03]

Det nu englesk baserede chilenske band har valgt arbejdstitlen "Supersonic Death" til deres næste skive. Reisenegger og kompgani regner med at indspille den i august/september.

The Crown[16.06.03]

Svenskerne er ved at være færdige med indspilningerne til den kommende skive "Possessed 13". Tracklisten er som følger: 'No Tomorrow', 'Deliverance', 'Face Of Destruction / Deep Hit Of Death', 'Are You Morbid?', 'Dream Bloody Hell', 'Cold Is The Grave', 'Kill 'Em All', 'Morningstar Rising', 'Natashead Overdrive', 'Bow To None', 'Zombiefied!', 'Dawn Of Emptiness', The Endless Gate'.

Internal Bleeding[16.06.03]

Guitarist Chris Pervelis har forladt bandet.

Thy Primordial[16.06.03]

Vokalist Isidor er blevet sparket ud af bandet og ind er kommet Nicke Holstensson fra Nominon.

Iced Earth[16.06.03]

Guitarist Ralph Santolla (Millenium, Death) er kommet med i bandet som anden guitarist.

Soilwork[16.06.03]

Trommeslager Richard Evensand (Ebony Tears, Dog Faced Gods) har erstattet Henry Ranta.

Himinbjorg[16.06.03]

Det franske band som har udgivet en række skiver på Red Stream har signet en deal med Adipocere Records. Deres fjerde fuld længde "Golden Ages" skulle snart være klar.

Ancient Rites[16.06.03]

Efter at Jan "Örkki" Yrlund fik sparket har belgierne ledt efter en ny guitarist og han er nu fundet. Ingen ringere end bandets tidligere seks-strenger Bart Vandereycken. Som stod for guitar arbejdet på bandets første EP og de 2 første skiver, er nu tilbage i folden. 

Machetazo[16.06.03]

Det spanske gore/grind band er ved at være klar med et par nye 7" skiver. Det drejer sig om "The Maggot Sessions" som udkommer på Blood Family Records og "Horror Grind" som udkommer på Last House On The Right Records.

Ocultan[16.06.03]

Det brasilanske band har nu udgivet sin live skive "Infernal Live" på Imperial Records. Den indeholder følgende skæringer: 'Teu Reino De Sangue', 'O Sangue, A Maior Oferenda', 'Os Sete Caldeirões Do Inferno', 'O Orgulhoso Exu Belzebuth', 'Caixões', 'Nos Portais Dos Cemitérios', 'Morte', 'For The Supreme Occult', 'Lembranças Do Mal, A Crucificação'.

Razorback Records[16.06.03]

Det amerikanske label har nu udgivet split Cd'en imellem de 2 grind bands General Surgery og The County Medical Examniners.

Funeral Mist[16.06.03]

Funeral Mist har fået sit nye album "Salvation" udgivet af Norma Evangelium Diaboli og forefindes på CD og DLP.

Ferocity[16.06.03]

Trommeslager Mike har forladt aalborgensiske Ferocity, som derfor søger ny mand til at banke skind. Kontakt webmaster@ferocity.dk hvis det har interesse.

Mirrorthrone[16.06.03]

Red Stream har smidt debuten "Of Wind And Weeping" fra enmands bandet Mirrorthrone på gaden.

Torture Killer[16.06.03]

Hammerheart har signet det finske band Torture Killer der leverer death metal i stil med Six Feet Under, Obituary og Bolt Thrower. Bandet består af medlemmer af de 2 legendariske finske horder Adramalich og Demigod. Deres debut "For Maggots To Devour" bliver udgivet efter sommeren. Nogle af sang titlerne er: 'Flesh Breaks To Open Wounds', 'Motivated To kill', Fuck Them While They Bleed' og 'Gore Terror'.

Necrophagia[16.06.03]

Der er en genudgivelse af "Leagacy of Horror, gore And Sickness" på vej. Denne gang med en ekstra CD-rom med en masse ekstra materiale. Derudover kommer der også en coffin-box med endnu mere ekstra guf. Genudgivelsen sker via Baphomet/Red Stream og grunden er at Killjoy regner med at få stoppet Necropolis' spredning af gamle Baphomet udgivelser, ved at gå rettens vej. Som hverken Killjoy (Baphomet label boss) eller de involverede bands har set penge for. Derfor bliver alle Necopolis' udgivelser af Baphomet skiver set, fra Killjoy's side, som bootlegs. Forvent flere af Baphomet titlerne fra Necropolis tiden genudigvet med masser af ekstra materiale.

Moribund[16.06.03]

Det amerikanske label har lige udgivet følgende 3 skiver Azrael "Into Shadows Act I: Denial", Sargeist "Satanic Black Devotion" og Leviathan "The Tenth Sub-Level Of Suicide", de 3 skiver er nok kun for hardcore black metal maniax!

Death Dies[16.06.03]

I løbet af juli måned udkommer italienske Death Dies nye album "Product Of Hate", det er selskabet Black Tears Of Death der står bag udgivelsen. Trackliste: 'Thorazine', 'Death Dies', 'Sundown', ' Hate Product', 'Evil Take Its Form',
'False Philosophers (Mercenaries Of Darkness)',
'Blasphemous Invocation (The Oath)', 'Faust 2000', 'Unholy Revenge', 'The Circle', 'Roots Of Chaos' og 'Trigger'.

Denata[16.06.03]

Så varer det ikke længe for de svenske thrashmaniax' nye skive "Art Of The Insane" udkommer.

Metalages Records[16.06.03]

Selskabet med mottoet "Preserving the past  Forging the future" har signet Byfist, Power Of Omens, Kategory V, Division og Theocracy.

Cenotaph[16.06.03]

United Gutteral har signet tyrkiske Cenotaph og deres 3. fuldlængde "Pseudo Verminal Cadaverium" udkommer den 26/8.

Malignancy[16.06.03]

En af New York's mange stoltheder, det ultra brutale death/grind band Malignancy er ved at være klar med fuldlængden "Cross Species Transmutation". Skiven udkommer den 22/7 på United Gutteral.

Ravager[16.06.03]

Mexicanerne har fundet sig en ny bassist i Sergio Alvarez fra Difer Nom Basta.

Dead Head[16.06.03]

Det efterhånden legendariske hollandske thrash/death band er ved at give lyd fra sig igen. Bandet regner med at indspille 13 numre til en ny skive i løbet af sommeren. Derudover vil de også præsentere en ny vokalist og en ny bassist.

As It Burns[16.06.03]

As It Burns kommende skive "Mortal Dusk" udkommer på Cold Blood Industries den 21/6. Derudover har Cold Blood lige signet det atmosfæriske græske band Shadows Dance.

Byfist[16.06.03]

Amerikanske Byfist har signet en deal med Metalages Records og snart udkommer debut fuldlængden "Preserving The Past", som kommer til at byde på heavy fucking metal!

Ancient Rites[16.06.03]

Belgierne har fået deres DVD "And The Hordes Stood As One" smidt på gaden. Den indeholder bl.a. et live show fra Belgien og musik videoer til 'Victory Or Valhalla (The Last Man Standing)' og 'And The Horns Called For War'.

Throcult[16.06.03]

Den 10. juli rammer amerikanske Throcult's debut fuldlængde "Soldiers Of A Blackend War" de europæiske hylder.

Deicide[16.06.03]

Amerikanerne er for tiden igang med at lave materiale til deres kommende Earache debut. Og direkte fra øveren melder drummer Steve Ashheim at vi kan forvente det mest ekstreme og brutale Deicide album til dato! Hvis alt går som det skal, indspiller bandet skiven i løbet af sommeren og så bliver den udgivet i løbet af oktober.

Morbid Angel[16.06.03]

Bandet med den tilbage vendte Steve Tucker er gået i studiet med co-producer Juan "Punchy" Gonzalez for at indspille det kommende album. Det har indtil videre fået titlen "H2K3".

Centinex[16.06.03]

Svenskerne er blevet færdige med indspilningen af deres kommende skive, med arbejdstitlen "Decadence - Prophecies Of Cosmic Chaos".

Grimfist[16.06.03]

Ynglen af ekstreme metal bands i Norge er ikke til at stoppe, beviset er dette relative nye band Grimfist som består af guitarist/bassist Ole Walunet, trommeslager Horgh (Immortal) og  vokalist Freddiablo (Bloodthrone, Necrophagia, Wurdulak, etc...). Stilen er en kombination af old school heavy metal og brutale death/black vokaler. Debuten "Ghouls Of Grandeur" udkommer på Candelight den 22/9. 

Zyklon[16.06.03]

Nordmændene er i fuld gang med at indspille materialet til deres andet album "Aeon", som bliver udgivet af Candlelight den 8/9. Indspilningen sker i Akkerhaugen Lydstudio og mixningen i   Fredman Studios. Tracklisten er som følger: 'Psyklon Aeon', 'Core Solution', 'Two Thousand Years', 'No Names Above the Names'. 'The Prophetic Method', 'Specimen Eruption', 'Electric Current' og 'An Eclectic Manner'.

Evil Incarnate[16.06.03]

Amerikanske Evil Incarnate er blevet løst fra deres kontrakt af Morbid Records. Da teksterne til deres kommende album, efter sigende, er for ekstreme til det europæiske marked.

Prostitute Disfigurement[16.06.03]

Den 18/8 vil hollandske Prostitute Disfigurement smide deres andet album "Deeds Of Derangement" på gaden igennem Morbid Records.

Novembers Doom[16.06.03]

Bandet har sagt farvel til guitarist Eric Burnley, hans erstatning er Vito Marchese. Derudover har bandet indlemmet bassist Mike LeGros fra Disinter.

Azaghal[16.06.03]

Finske Azaghal er igen at finde på norske Aftermath Music, som har signet dem for en MCD og et fuld længde album.

Psycroptic[16.06.03]

Unique Leader har signet det australske band Psycroptic, gutterne skulle snart være klar med fuld længden "The Scepter Of The Ancients".

Gorgasm[16.06.03]

Det brutale amerikanske death metal band udgiver sin næste skive "Masticate To Dominate" på Unique Leader Records. Derudover har bandet fået Paul Garcia med på bas.

Decrepit Birth[16.06.03]

Amerikanerne som har Tim Yeung (Ex-Hate Eternal) på trommer er blevet færdige med at indspille materiale til deres kommende fuldlængde skive "...And Time Begins". Det er ingen ringere end Dan Seagrave som kommer til at stå for coverartworket.

Brutus[16.06.03]

Unique Leader's nyeste hollanske signing Brutus er blevet færdige med at indspille deres debut skive "Slachtbeest", så der kommer nok snart en udgivelsesdato på svinet.

Deeds Of Flesh[16.06.03]

Den 24. juni bliver verden slået i stykker med udgivelsen af Deeds Of Flesh's nye skive "Reduced To Ashes".

Severed Savior[16.06.03]

Amerikanske Severed Savior har deres debut album "Brutality Is Law" på gaden. Forvent hårdtslående death metal i bedste californiske stil.

Fragments Of Unbecoming[16.06.03]

Metal Blade har signet dette tyske death metal band for 5 albums. Bandets stil har rødder i den svenske death metal scene og bandet har mini albummet "Bloodred Tales" på bagen.

Mighty Magazine[15.02.03]

Mighty Mag #16 er nu på gaden med 2 CD'er, en med usignede bands og en med signede bands. Interviews er der med følgende bands: In Flames, Hate Eternal, Nile, Dark Tranquillity, Satyricon, Deranged, Grave, Immolation, Taetra og 8 mere...

Nuclear Death[15.02.03]

Efter at Extremist udgav det materiale som skulle have været bandets 3. album på CD, med en nogle sjældne EP tracks fra 1993. Følger From Beyond Productions nu trop og udgiver det på vinyl. Lp'en vil have anderledes artwork end CD'en, lavet af Lori som styrede vokalen i bandet. Forvent udgivelse af skiven sent i maj.

Necrophagia[15.02.03]

Hollandske Displeased Records udgiver vinyl versionen af Necrophagia's kommende skive "The Divine Art Of Torture".

Death Dies[15.02.03]

Italienske Death Dies er på vej i studiet for at indspille deres andet fuldlængde album "Product Of Hate". Det bliver udgivet i løbet af 2003 af Black Tears Of Death.

Face Of Evil[15.02.03]

Svenske Metal Blood Music har signet Face Of Evil, som leverer kranie knusende black metal i stil med Nifelheim.

InsideOut Music America[15.02.03]

Selskabet har signet The Devin Townsend Band.

Agent Steel[15.02.03]

Italienske Scarlet Records har signet legenden Agent Steel.

Mystic Prophecy[15.02.03]

Nuclear Blast har signet dette band bestående af vokalist R.D. Liapakis (Valley's Eve), Bassist Martin Albrecht (Stormwitch), trommeslager Dennis Ekdahl og guitarist Gus G (Dream Evil og Firewind). Stilen skulle være Bay Area thrash orienteret og den kommende skive "Regressus" skulle snart være klar.

Night In Gales[15.02.03]

Trommeslager Adriano Ricci (Blood Red Angel og Torture Chamber) er kommet med i den tysk thrash sqaudron.

Grave[15.02.03]

Jensa Paulsson som i sin tid var med til at danne Grave er røget ud og ind er kommet Cristofer Barkensjö fra Kaamos.

Helloween[15.02.03]

Nu skulle trommeslager Steve Schwarzmann (Accept/Running Wild) have overtaget den EBV ramte Mark Cross' plads bag tønderne.

Incantation[15.02.03]

Mastermind og guitarist John McEntee har nu overtaget vokalen i bandet. Derudover er guitarist Lou Lombardozzi kommet med i bandet.

Exodus[15.02.03]

Så skulle Steve Souza være tilbage i bandet og være villig til at turnere.

Vicecrown[15.02.03]

De italienske black metallere er i studiet, i fuld gang med at indspille den kommende skive "A Carnal Concept About Lust, Perversion And Violence". Her er tracklisten: 'Vexer's Cult', 'I Hate!', 'Hierarch In Lust', 'Boldly Erected', 'Risen Into Abuse', 'Beating Violence', 'Dobermann', 'Carnal Spite (Held In Lust' og 'Catharsis In Punishment'.  

Manes[15.02.03]

Nu er Manes blevet færdige med deres kommende skive "Vilosophe", som bliver udgivet på Code666 i april. Her følger tracklisten: 'Nodamnbrakes', 'Diving With Your Hands Bound', 'White Devil Black Shroud', 'Terminus A Quo/Terminis Ad Quem', 'Death Of The Genuine', 'Ende', 'The Hardest Of Come Downs' og 'Confluence'.

Konkhra[15.02.03]

Det danske death metal band har signet med Code666, som smider deres nye skive "Reality Check" på gaden i løbet af april. Tracklisten er som følger: 'Warmonger', 'The Lions Are Hungry', 'Reality Check', 'Eye Of Horus', 'Hellhound On My Tail', 'Fear Of God', 'The Coming Of (R)Age', 'Grapes Of Wrath', 'Parasite', 'Day Of The Dog', 'Lowlife' og 'The Blackest Of Dawns'.

Blazing Eternity[15.02.03]

Danskernes nye skive "A World To Drown In" udkommer i løbet af foråret på tyske Prophecy Productions.

Withering Surface[15.02.03]

Trommeslager Nikolaj Borg har forladt bandet.

Stigmhate[15.02.03]

Pulsar Light Records smider Stigmhate's debut skive "Satisfied By The Cruelty" på gaden den 24/2. Bandet byder på teknisk black/death metal med folk- og melodiske parter.

Deicide[15.02.03]

Bandet arbejder for tiden hårdt i øvelokalet og skirver løs på materialet til deres første Earache album. Drummer Steve Asheim lover en vild og brutal udgivelse fra bandets side... christians beware...

The Haunted[15.02.03]

Den 17/2 udgiver svenskerne deres 3. skive "One Kill Wonder".

Decious Productions[15.02.03]

Australske Decious er genpstået fra en kort tids dvale. En af de første udgivelser bliver "Barbaric Onslaught - Australian Metal Attack" 12" LP. Følgende bands medvirker: Destruktor, Martire, Portal, Atomizer, Urgrund, Carbon, Grenade, Stargazer, ONI, Anarazel og Misery's Omen. Derudover er der i 2003 udgivelser i vente med følgende bands: Portal, Rite Of Thy Degringolade, Myrddraal, Rev. Kriss Hades og Megiddo/Countess.

Sway Records[15.02.03]

Freddie fra Terra Firma, Born Of Fire, Loudpipes og Unleashed har startet det nye pladeselskab Sway Records.

Viu Drakh[15.02.03]

Tyskerne har skiftet bassist Stefan Joo ud med Michael "Mosha" Matschonschek.

Byfist[15.02.03]

Reverend bassist Jay Wegener er kommet med i Byfist.

Septic Flesh[15.02.03]

Trommeslager Akis er blevet erstattet af Fotis (Casus Beli) og keyboarder George Z er blevet erstattet af Bob Katsionis (Casus Beli).Derudover er Alex Haritis er kommet med i bandet som touring guitarist.

Possessed[15.02.03]

Agonia Records udgiver i samarbejde med Jeff Becerra  en 10" LP limiteret til 500 kopier og en 10" picture disc limiteret til 100 kopier. Materialet på albummet er bandets første demo "Death Metal", og ikke før udgivede versioner af numrene: 'Pentagram', 'Swing Of The Axe', 'Twisted Minds' og 'Fallen Angel' samt et nyt nummer fra Becerra's nye band Side Effect. Side Effect består udover Becerra af Ken Bertoncini, Ed Varni og Rick Durocher.

Sheolgeena[15.02.03]

Det chilenske brutale og tekniske death metal Sheolgeena har får deres skive "The Dark Chambers" udgivet til marts af Rawforce Records. Albummet bliver distribueret af Mighty Music i Europa. Tracklisten er som følger: 'Trameron Psykje Domain', 'Emerged From Outside Skies', 'Iccha Shukra', 'Physika Mystica Tenibria', 'Artmagika-Shoget', 'Shamadi', 'Cursed Eon Of Eternal Bonfire', 'Apocrifos', 'Perpetus Panthey Edenic Na-Fal' og 'Kheprer Kheprou Scaraboeus Sacer'. 

Katatonia[15.02.03]

Svenskerne er snart klar til at udgive deres 6. album "Viva Emptiness". Peaceville udgiver skiven den 24/3, her er tracklisten: 'Ghost Of The Sun', 'Sleeper', 'Criminals', 'A Premonition', 'Will I Arrive', 'Burn The Remembrance', 'Wealth', 'One Year From Now', 'Walking By A Wire', 'Complicity', 'Evidence', 'Omerta' og 'Inside The City Of Glass'.

The Forsaken[15.02.03]

De svenske dødshoveder arbejder for fuld tryk på nyt materiale. Indtil videre er der 8 nye numre klar og bandet regner med at have nogle flere i sækken, når de tager til The Abyss for at indspille til maj. Arbejdstitlen på det kommende album er "Traces Of The Past".

Nevermore[15.02.03]

Amerikanerne går i studiet i løbet af februar får at indspille den kommende skive "Enemies Of Reality".

Solefald[15.02.03]

Nordmændene er færdige med at indspille og mikse deres kommende skive "In Harmonia Universali" som Century Media regner med at få på gaden i løbet af foråret. Lazare har udtalt at skiven vil være mere eksperimenterende end sidste album "Pills Against The Ageless Ills", men lyden og produktionen skulle få musikken til at virke mere straight forward. I studiet er der blandt andet blevet brugt mandekor, saxofon, Hammond orgel og et Steinway flygel. Tracklisten er som følger: 'Nutrisco Et Extinguo', Mont Blanc Providence Crow', Christiania (E. Munch Commemoration)', 'Epictetus & Irreversibility', 'Dionysify This Night Of Spring', 'Red Music Diabols', 'Buy My Sperm', 'Fraternité De La Grande Lumiére', 'The Liberation Of Destiny' og 'Sonnenuntergang Im Weltraum'.

Slayer mag[15.02.03]

Så er Slayer mag nr. 18 ude.

Leviathan[15.02.03]

Selbstmord Services har udgivet "Far Beyond The Light" med svenske Leviathan. Skiven skulle tiltale alle fans af tidligt Dödheimsgard og tidligt Emperor.

Runemagick/Lord Belial[15.02.03]

Norske Aftermath Music udgiver snart en split 7" med de 2 svenske bands Runemagick og Lord Belial. "Doomed By Death" byder på et nyt nummer fra hvert band. 

Cadaver Inc[15.02.03]

Det norske death metal band er vendt tilbage til deres originale navn Cadaver. Derudover skulle deres nye skive "Necrosis" være klar til udgivelse i løbet af foråret.

Aeternus[15.02.03]

Den nye skive "A Darker Monument" bliver rammer snart gaden igennem Nocturnal Art Productions.

Void[15.02.03]

Den nye skive "Posthuman" udkommer snart.

Zyklon/Red Harvest[15.02.03]

Nocturnal Art udgiver snart en split 7" med Zyklon og Red Harvest. Skiven kommer til at indeholde remixes af begge bands numre. Der er Void mainman OCD som har lavet remixene.

2000 Decibel festival[15.02.03]

Sveriges festival koncentreret om egne bands 2000 Decibel har følgende bands konfirmeret til dette års show: Amon Amarth, Talisman, Gardenian og Pathos, og flere vil støde til. Festivalen bliver afholdt den 17/5 i Bengtsfors.

Inferno festival[15.02.03]

Dette års udgave af den norske Inferno festival i Oslo byder på: Immortal, Children Of Bodom, Red Harvest, Vader, Taake, 1349, Alsvartr, Audiopain, Belphegor, Cadaver, Carnal Forge, Deride, Entombed, EXMORTEM, Grand Alchemist, Koldbrann, Lost At Last, Lumskm Madder Mortem, N.C.O., Necrophagia, Opeth, Perished, Ragnarok, Raise Hell, Runemagick, Shadows Fall, Sirenia, Soilwork og The Kovenant. Festivalen læber af staben den 17-18-19 april.

Putrilage[15.02.03]

Death metal bandet har jammet med den tidligere Disembowel drummer Alex Carillo, så det kan være at jab får den ledige skammel.

Mevadio[15.02.03]

Drug[s] har signet det danske band Mevadio som byder på moderne metal-rock. Bandet skalen tur i myretuen sammen med Tue Madsen for at indspille deres debut skive som efter alt at dømme udkommer til August.

Dismember[15.02.03]

Svenskerne arbejder på deres kommende skive "Where Ironcrosses Grow" som trommeslager Fred Estby selv producerer. Han beskirver også det nye materiale mindre melodisk og mere aggressivt end nogensinde og så skulle growler Kärkki lyde ond. Nogle af sangtitlerne er: 'Tragedy Of The Faithful', 'Sword Of Light' og 'Where Ironcrosses Grow'. Hammerheart Records satser på en september udgivelse.

The Project Hate[15.02.03]

Den nye kvindelige vokalist i bandet er Jo Enckell, bandet begynder at indspille en ny skive til april. Den nye skive udkommer på Threeman Recordings.

Infernal[15.02.03]

Det svenske band har skiftet lidt ud i rækkerne og består nu af mainman/guitarist/bassist Blackmoon, vokalist/guitarist Typhos og trommeslager Alzazmon. Bandet er ved at være klar til at indspille mini albummet "Summon Forth The Beast" og til efteråret indspiller bandet den længe ventede debut fuldlængde sammen med producer Daniel Bergstrand.

Skinless[15.02.03]

Nuværende Origin og ex-Angel Corpse trommeslager John Longstreth skal levere trommearbejdet på den kommende Skinless skive "From Sacrifice To Survival".

New Found Power[15.02.03]

Dette nye band skulle bestå af guitarist Dimebag Darrel (Pantera), trommeslager Vinnie Paul (Pantera), vokalist  Patrick Lachman (ex Halford guitarist) og bassist Shawn Matthews (ex-Jerry Cantell guitarist). 

Kataklysm[15.02.03]

Drummer Max Duhamel har forladt bandet. Hans erstatning på de kommende tours er J-F Richard (Blastfame og Eon Dissonance), men han vil ikke blive permanent medlem.

Exodus[15.02.03]

Steve Sousa skulle have fået sparket fra det gendannede Exodus, fordi han ikke ville turnere. Erstaningen er JohnMiller fra Gary Holt og Tom Hunting's pre-Exodus band Wardance.

Nunslaughter[15.02.03]

Don Of The Dead og kompagni er færdige med den kommende skive "Goat" og satser på at have den på gaden i løbet af marts.

Gravewürm[15.02.03]

De old school death metal fikserede amerikanere er klar med en 5 spors CDr EP med titlen "The Bestial Hordes", som skal forsøde tiden til den 3. fuldlængde "Into Battle" udkommer. Derudover er 4 way split 7" "Behold The Legions Of Hell" i handlen. "Infernal Gates" split 7" med Devil Lee Rot udkommer senere på året på Miriquidi Productions. Den kommende skive "Abrupt Fall Of The Holy Kingdom" 12" LP/CD er skrevet og bandet forventer en efterårs udgivelse.

Barbarian Wrath[15.02.03]

Efter at det tyske label succesfuldt har etableret afdelinger i USA og Australien er turen nu kommet til Sydamerika. BW Hispanola er lokaliseret i Mexico og samtidig med at der bliver spredt Barbarisk vrede over Sydamerika, vil der også komme propaganda fra Sydamerika til Europa. 

Ferocity[15.02.03]

Bas svinger Tue har smidt håndklædet i ringen og forladt Ferocity. Derfor søger bandet ny mand til den 5 strengede økse, så hvis tungt dødsmetal krydret med lidt grind og en anelse melodi er noget du vil spille, så kontakt mainman Peter på: webmaster@ferocity.dk eller 28830193/98101231.

Withering Surface[15.02.03]

Bandet har 8-9 nye numre klar til den kommende fuldlængde udgivelse. Skiven vil blive indspillet i Berno Studio i løbet af juli og august. Udover et planlagt cover af Pretty Maids' 'Future World' er følgende tracks klar: 'This View', 'Exit Sculpture', 'State Of Emergency' og 'Inhale The Hyperpulse'.

Saproffago[15.02.03]

Det colombianske death metal band har signet med Brutalized Records, forvent deres debut fuldlængde på gaden i løbet af foråret.

Lacrimosa[15.02.03]

Tyskernes nye skive "Echoes" er ved at være kalr, skiven udkommer den 11/3 og byder på følgende numre: 'Kyrie - Overture', 'Durch Nacht Und Flut - Suche Part 1', 'Sacrifice - Hingabe Part 1', 'Apart - Bittruf Part 1', 'Ein Hauch Von Menschlichkeit - Suche Part 2', 'Eine Nacht In Ewigkeit - Hingabe Part 2', 'Malina - Bittruf Part 2' og 'Die Schreie Sind Verstummt - Requiem Für Drei Gambem Und Klavier'.

The Kovenant[15.02.03]

Cyber metallerne er ved at være klar med deres nye skive "S.E.T.I.". Nuclear Blast har sat udgivelsen til den 31/3 Tracklisten er som følger: 'Cyberthrash', 'Planet Of The Apes', 'Star By Star', 'Via Negativa', 'Stillborn Universe', 'Acid Theatre', 'Perfect End', 'Neon', 'Keepers Of The Garden', 'Pantomime', 'Hollow Earth' og 'Industrial Twillight'.

Helloween[15.02.03]

Tyskerne skulle være færdige med at mikse deres kommende album sammen med Charlie Bauernfiend. Nuclear Blast satser på at have skiven handlen den 5/5.

Bal Sagoth[15.02.03]

Briterne fejrer i dette år deres 10 års jubilæum og året kommer også til at byde på bandets 6. album.

Swedish Assault[15.02.03]

Fjerde skud på Relapse's ASSAULT serie har set dagens lys. Efter at have haft fat i Brasilien, Polen og Tjekkiet er turen nu kommet til Sverige, som får præsenteret Sayyadina, Assel, Birdflesh, Disfear, Gadget og Genocide Superstar. 

Regurgitate[15.02.03]

Svenskerne nye skive "Hatefilled Vengenace" er udkommet på Relapse Records. Den er indspillet i Soundlab Studios og mastered af Scott Hull fra Pig Destroyer.

Benumb[15.02.03]

Gutternes nye album "By Means Of Upheaval" skulle have ramt gaderne.

Dying Fetus[15.02.03]

De amerikanske death/grindere har lagt sidste hånd på den kommende skive "Stop At Nothing". Relapse regner med at udgive albummet den 13/5.

Kloak[15.02.03]

Mighty Music's underlabel Drug[s] har signet danske Kloak og udgiver bandets debut skive "A True Bohemian Revolutionary". Der er lidt sjov at se frem til, undertegnede kan stå inde for at bandet leverer spændende, støjende og anderledes metal.

Carpathian Forest[15.02.03]

Nordmændenes nye fuldlængde skive "Defending The Throne Of Evil" udkommer den 17/3 på Season Of Mist.

Thronar[15.02.03]

Det hollandske band Cerberus har ændret navn til Thronar, pga af andre bands med det samme navn, samt at Cerberus navnet ikke længere passede til bandets koncept. Thronar leverer battle metal krydret med orkestralt og bombastisk fantasy/vikinge metal.

Destroyer 666[15.02.03]

Bandet har færdiggjort den kommende mini CD/LP "Terror Abraxas" som udkommer i løbet af februar på Iron Bonehead Productions.

Brutality[15.02.03]

Polske Still Dead Productions har signet det gendannede legendarisk amerikanske death metal band Brutality.

Narnia[15.02.03]

Bandets nye skive "The Great Fall" udkommer den 23/3 på Nuclear Blast. Skiven er gæstet af Anders Johansson (Hammerfall) og Eric Clayton (Saviour Machine). Derudover har Narnia også fået en ny bassist med i bandet, navnet er Andreas Olsson, og han har før styret de 4 strenge i Stormwind og Wisdom Call.

Misery Index[15.02.03]

Det amerikanske death metal har 9 numre klar til deres Nuclear Blast debut. Bandet indspillet albummet i marts med Kataklysm guitarist Jean Francois Dagenais bag roret.

Pagan War Machine[15.02.03]

Dette nye moderne thrash metal band med old school feeling består af guitarist Jim Durkin (Dark Angel), vokalist/bassist Steve Gaines (Abbatoir), guitarist Marcelo Lima (Mastaba) og trommeslager Al Mendez. 

Disgorge(CA)[15.02.03]

Vokalist Levi Fuselier (Sabbatic Feast) er kommet med i death metal sqaudronen.

Dark Angel[15.02.03]

Jim Durkin skulle sigende være ude af det gendannede Dark Angel, da han ikke kan finde tiden til at turnere. Der har gået rygter om at hans erstaning skulle være Jed Simon fra Strapping Young Lad, men det er blevet afkræftet.

Mater Tenebra[15.02.03]

Bandet arbejder på sit 3. album som efter planen skal indspilles i løbet af 2003.

Shivan[15.02.03]

Dette italienske speed/gothic band har fået sin debut fuldlængde "Whatever Lot's Above" smidt på gaden af Pulsar Light Records. Tracklisten er som følger: 'Grieved (intro)', 'Slave To Greed', 'Only Wicked Never Trail', 'Dregs Upon Us', 'Forlorn', 'Daring', 'One More For The Blind', 'Silent Crying' og 'Heed Not Sighs'.

AC/DC[15.02.03]

De australske boogie rock mastodonter har signet med Epic.

Frost Creations[15.02.03]

Franske Dead Sun Records har kreeret underselskabet Frost Creations som skal håndtere black metal udgivelser i alle afskygninger. 

Insatanity[15.02.03]

Ex-Divine Rapture og Malevolent Creation trommeslager Justin DiPinto har joinet vokalist Chris Lytle, guitarist Kevin McClintock, guitarist Ed Drozdowsky og bassist Lou Suppa i Insatanity. 

Pain Museum[15.02.03]

Dette nye band består af guitarist Metal Mike Chlasciak (Halford), vokalist Tim Clayborne, drummer Bobby Jarzombek (Halford) og bassist Steve Booke.

Superion Distribution[14.02.03]

Så er Danmark's nye skud på distributions stammen vågnet op til dåd. Indtil videre har Superion følgende labels under vingerne: Unique Leader Records (US), Selbstmord Services (S), Aftermath Music (N) og Pestifier Records (DK).

Ravager[14.02.03]

Mexicanernes kommende skive har fået titlen "Naxzgul Rising".

Maniac Butcher[14.02.03]

Som et sidste skrig fra graven får Maniac Butcher udgivet en live skiven "Live In Germany", hvor der forefindes optagelser fra 4 forskellige shows i Tyskland fra 1997-2000. Der bliver leveret gæstebas af Akhenaten (Judas Iscariot-RIP).  

Eat My Fuk[14.02.03]

From Beyond Productions har udgivet den europæiske version af Eat My Fuk's album "Wet Slit And A Bottle Of Whisky". Eat My Fuk består blandt andet af Abscess medlemmer.

Månegarm[14.02.03]

De svenske vikinger har færdiggjort den kommene skive "Dödsfärd".

Circle Of Dead Children[14.02.03]

Displeased Records har signet det fede over innovative grind/fusion core band. Deres kommende fuldlængde "Human Harvest" vil være klar til udgivelse sent i april. 

Sathanas[14.02.03]

Amerikanernes nye skive "Hex Nefarious" skulle snart se dagens lys igennem Drakkar Productions. Tracklisten er som følger: 'Damnations Gate', 'The Winds Of Apocalypse', 'Lead Us Sathanas', 'Upon The Altar', 'Pact In Blood', 'Trapped In The Pentagram', 'Hex Nefarious', 'As The Angels Fall' og 'Warlords Of Death'.

Enslaved[14.02.03]

Trommeslager Dirge Rep har forladt vikingerne, fordi han er brændt ud. Erstatningen er Freddy B, som blandt andet har hamret til tønderne på Blood Red Throne's "Monument Of Death".

Exciter[14.02.03]

Det canadiske band har tilføjet vokalist Rob Degroot og bassist Paul Champagne til line-uppet. Derudover arbejder de thrashende heavy metallere hårdt på nyt materiale.

Diabolic[14.02.03]

Amerikanerne har skilt sig af med guitarist Brian Malone, istedet er det originale medlem Kelly McLauchlin fra Pessimist vendt tilbage til Diabolic for at hærge de seks strenge. Bandet er også i fuld svind at skrive materiale til den kommende skive "torrential Reign", som snart skulle udkomme. Derudover har bandet også fået en ny hjemmeside: www.diabolic666.com ,og fralægger sig et hvert ansvar for hvad der i fremtiden bliver postet på den gamle side: www.diabolicblastmasters.com

John Arch[14.02.03]

Fates Warning vokalist John Arch har signet med Metal Blade. Han arbejder pt på en EP, hvor han vil have selskab af guitarist Jim Matheos, bassist Joey Vera og trommeslager Mike Portnoy.

Cosmic Sphere[14.02.03]

På grund af tidsmangel har guitarist Lars Criss forladt bandet.

Monolith[14.02.03]

Cold Blood Industries har signet Monolith som består af ex-DeadHead og ex-Altar medlemmer. De leverer ultra brutalt death metal i stil med Nile. Deres debut skive "The Apotheosis" udkomer den 21/3.

Withering Surface[14.02.03]

Keyboarder Morten Lybecker har forladt bandet på grund af familiemæssige priorteringer. Bandet har ikke tænkt sig at finde en ny mand til tangenterne, men vil selv tage sig af dem i fremtiden. Derudover er bandet i fuld gang med at skrive materiale til opfølgeren til "Walking On Phantom Ice". Forventet udgivelse af den kommende skive er oktober/november 2003.

Sinister[14-02-03]

Hollænderne har været en tur i studiet for at indspille den kommende skive "Savage Or Grace". I studiet har de besøg af den tidligere Sinister spadesvinger Ron v/d Polder, som leverer det ene guitar spor. Det er dog kun i studiet han agerer øskemand. Nogle af de nume er: 'Dominion', 'Collapse Rewind', 'Righteous Indignations' og 'The Age Of Murder'. Albummet skulle ramme gaden den 12/5 igennem Nuclear Blast.

Illnath[14-02-03]

Danskerne har fundet sig en ny trommeslager i aalborgensisk Rasmus Jakobsen (PrimusJam/ex-Mercenary).

Slayerjam[14-02-03]

Aktiviteterne er sat i bero efter at endnu en Araya copycat har forladt bandet. Hvis du er den næste mand til at svinge bassen og skrige Slayer numre, så kontakt Robert: rban99@hum.auc.dk.

Brutus[14-02-03]

Det nye hollandske håb indenfor den brutale death metal Brutus, er færdige med at indspille deres kommende debut skive "Ontrouw". Erik Linmark fra Deeds Of Flesh leverer gæste growl på skiven. Unique Leader regner med at udgive skiven i løbet af marts/april.

Spawn Of Possession[14-02-03]

Sveriges fedeste newcommer Spawn Of Possession har nu deres debut skive "Cabinet" i handlen.

Gorgasm[14-02-03]

De brutale amerikanske deathsters har signet med Unique Leader Records. Bandet er i fuld gang med at færdig gøre nyt materiale, sammen med den nye bassist Brian Baxter (Regurgitation/Ablated Records). Bandet planligger at gå i studiet i løbet af april, for at indspille det kommende album "Masticate To Dominate". 

Ephel Duath[14-02-03]

Et af de mere spændende band i metallens forunderlige verden er klar med deres nye skive "The Painter's Palette". Elitist Records regner med at udgive skiven i løbet af det første halvår.

Impaled/Haemorrhage[14-02-03]

Selvom denne udgivelse er ved at være et par år forsinket, ladet det nu til at Razorback Records er ved at have samlet trådene. Impaled er klar med 4 nye tracks og pøsner derudover på en coverversion og Haemorrhage er kalr med 2-3 tracks og et cover af en gammel Grave klassiker. Selskabet håber på en udgivelse i april/maj.

Morthond[14-02-03]

Det amerikanske black/death band har signet med Bindrune Records, for en endnu utitlet fuldlængde CD. Gør dig selv en tjeneste og tjek bandets demo indspilning "Somber Deathwinds" ud, den er udgivet på Profane Productions, hvis du er heldig er der kopier tilbage.

Sepsism[14-02-03]

Efter at Repulse Records har smidt håndklædet i ringet har amerikanske Sepsism signet med hollandske From Beyond Productions. Bandet er snart ved at være klar med deres anden fuldlængde "To Prevail In Disgust".

Iron Bonehead Productions[14-02-03]

Det tyske label har smidt en split 7" EP med følgende bands på gaden: Derketa, Gravewürm, Witchburner og Sadomaniac.

Nasum[14-02-03]

Når du læser dette burde svenske Nasum være færdige med at indspille den kommende skive "Helvete". Bandet regner med at skiven er i handlen i løbet af april/maj. Derudover vil første halvår også byde på en split 10" LP med Napalm Death, som bliver udgivet af ND's eget label FETO Records.

Insision[14.02.03]

Insision har valgt at udgive deres materiale fra 1997-2002 på bånd. Båndet vil indeholde 2 numre fra hvert demo, et nummer fra fuldlængden og nogle live spor. Bandet regner med at have båndet klar i løbet af foråret eller sommeren.

Dead To Earth[14-02-03]

Det amerikanske band Dead To Earth er blevet begravet, der findes materiale til at fylde en LP side, men om det bliver udgivet er endnu uklart.

Denata[14-02-03]

De svenske death/thrashere har brugt januar på at indspille deres kommende album, som bliver udgivet i løbet af foråret af Arctic Music. Skiven er indspillet i Studio Hell Smell med Mique fra Seance bag roret.

Blaze[14-02-03]

Trommeslager Jeff Singer har forladt bandet for at lave mere session arbejde og udforske andre musik stilarter.

Deceased[14-02-03]

Efter at have overlavet en livstruende blodprop i den ene lunge og efterfølgende skader i luftvejene og på den ene lunge. Har King Fowley nu valgt at ligge tommerne på hylden og i fremtiden kun koncentrere sig om vokalen. Trommerne vil fremtiden blive håndteret af Dave "Scarface" Castillo (October 31). 

Throneaon[14-02-03]

De svenske death metal djævle er igang med at indspille deres kommende skive i Studio Underground. Nogle af sangtitlerne er som følger: 'To Forever Be', 'Oblivion', 'Heading Inwards', 'Above The Heavens High', 'Blackwinged' og 'In Loathing'.

Oxidized Razor[14-02-03]

Det mexicanske gore/grind band har udgivet sit andet album "...Carne...Sangre..." på Obliteration Records.

Leukorrhea[14-02-03]

Guitarist Bob Morse er blevet viftet ud af bandet. Ron Greene som tidligere på året forlod bandet er nu vendt tilbage. Alt i alt har bandet 8 nye numre klar, til deres kommende skive på Forever Underground. Som efter planen bliver udgivet til maj.

Visceral Bleeding[14-02-03]

Svenskerne er igang med at lave materiale til et nyt fuldlængde album, og håber på en efterårs udgivelse. Indtil videre er følgende tracks klar: 'Fed To The Dogs', 'Merely Parts Remain' og 'Clenched Fist Obedience'.

Purgatory[14-02-03]

Bassist Torsten har forladt de tyske døds-hoveder. 

Pessimist[14-02-03]

Mainman Kelly MacLaughlin er lige blevet færdig med at indspille guitarer på Black Mass' kommende skive "Voives Of Fate". Derudover skulle han have indspillet Pessimist mini albummet "For Stronger Than Death Is Hate".

Goatwhore[14-02-03]

Bandet er blevet færdige med at indspille det kommende album, som skal udkomme på Rotten Records i løbet af februar. Derudover har bandet indspillet Celtic Frost coveret 'In To The Crypt Of Rays', som kommer på en split 7" med Epoch Of Unlight, som leverer et cover af Kreator's 'Betrayer'.  Goatwhore har også udvidet sit line-up med guitarist Tim Holsinger.

Acheron[14-02-03]

Bandet signer højst sandsynligt med græske Black Lotus Records for udgivelse af deres næste fuldlængde skive i Europa. Udover det udgiver Black Lotus også albummet "Tribute To The Devil's Music" som indeholder alle de covers som Acheron igennem tiden har indspillet. Bandet regner med at færdiggøre indspilningen til det kommende album "Rebirth: Metamorphosing Into Godhood" i løbet af februar.

Ares Kingdom[14-02-03]

Den 7" skive som originalt skulle have været udgivet på Samhain Records, bliver nu istedet udgivet på Agonia Records. Bandet består bl.a. af Mike Mike og Chuck Keller fra Order From Chaos, der vil være numre samt et Order From Chaos cover. Skiven bliver efter planen udgivet i marts, limiteret til 500 eksemplarer.

Stomped[14-02-03]

Stomped skulle når du læser dette have udgivet sin debut skive, som er indspillet med Tommy Hansen i Jailhouse Studios.

Frightmare[14-02-03]

Bandet skulle være klar til at udgive sin debut skive "Midnight Murder Mania" på Razorback Records. Selskabet beskriver stilen som hvis Terrorizer skulle skrive sange om 70'erne og 80'ernes slasher film. Tracklisten er som følger: 'Midnight Murder Mania', 'Cropsy', 'Friday The 13TH', 'Thorn In Their Site (The Slumber Party Massacre)', 'Merry Black Christmas', 'The Prowler', 'Slasher Holocaust', 'Humongous', 'Be My Bloody Valentine' og 'Frank Zito The Maniac'. 

Pentacle[14-02-03]

Så er det maniske hollandske old school death metal band igen fuldtalligt, guitarist Alex Verhoeven (som er lillebroder til guitarist Mike Verhoeven, red) har udfyldt den tomme plads.

1349[14-02-03]

Det efterhånden meget omtale norske black metal band 1349 er blevet signet af Candlelight Records. Debut fuldlængden "Liberation" bliver udgivet i løbet af foråret.

Helloween[14-02-03]

Tyskerne bruger Motörhead drummer Mikey Dee til indspilnigerne af den endnu utitlede kommende skive. Grunden her til et at Helloween trommeslager Mark Cross (ex-Metialium) er blevet ramt af Epstein-Barr virus.

Sithlord[14-02-03]

Australiens prima leverandør af old school thrash har udgivet sin debut fuldlængde "The Return To Godless Times" igennem tyske Barbarian Wrath.

Tristitia[14-02-03]

Svenskerne har fået deres nye skive "Garden Of Darkness" på gaden.

Enmity[14-02-03]

Enmity har fået udgivet deres debut album "Orgasm Indulged Diarrhea" igennem japanske Amputed Vein Records. Bandet byder på drutalt death metal og nævner Cinerary, Disgorge (CA), Deeds Of Flesh, Gorgasm, Pyemia og Devourment som deres inspirationskilder.

Nomenmortis[14-02-03]

Album nummer 2 "The Day You'll Loose Your head" fra dødshovderne har set dagens lys igennem Black Tears Of Death. Slovakisk død i stil med Morbid Angel, Vader og Behemoth, hvad venter du på?

Belzebub[14-02-03]

Belzebub for nu deres 1999 demo bånd udgivet igennem Forgotten Wisdom Productions. Der bliver budt på 25 min. råt black metal. Der bliver smidt 300 kopier af båndet på gaden.

Hal Patino[14-02-03]

King Diamond bassist er gået sammen med Mercyful Fate medlemmerne Hank Sherman og Bjarne T. Holm i et endnu unavngivet projekt. Bandet vil indspille deres første demo med Anders Lundemark bag roret i Starstruck studiet.

Desatrious Records[14-02-03]

Det amerikanske label har stoppet alle aktiviteter.

Shadow Lord[14-02-03]

Hollænderne har fået keyboarder Daphne Alberda og sanger Marit Pietersen med i bandet. Derudover er deres nye skive "Scourge Of Heaven" udkommet. 

Rebartive Recordings[14-02-03]

Ovenstående label har smidt splitten med Dead To Earth og Shroud Of Despodency på gaden, begge bands på på 18 minutters øre destruktion.

Kult Ov Azazel[14-02-03]

Bandet er færdige med den nye skive "Oculus Infernum" som skulle udkomme i løbet af februar.

Terminal Descent[14-02-03]

Black/death bandet fra Iowa har signet med Morbid Soul Music, for udgivelsen af skiven "The Archetype Of Grim Solace".

Usurper[14-02-03]

Det Chicago baserede band er blevet færdige med at indspille deres Earache debut "Twillight Of Dominion", som efter planen udkommer til marts.

Antaeus[14-02-03]

Franskmændene arbejder også på en split 7" med polske Throneum med titlen "Sadistik Death".

Destruktor[14-02-03]

Australske Destruktor skulle også have deres 12" miniLP/MC "Nuclear Storm" på gaden. Skiven er en split udgivelse imellem Agonia Records og SoulSeller Records. LP'en indeholder en intro og 4 numre, hvorimod båndet byder på 2 bonus live tracks.

Sathanas[14-02-03]

7" EP'en "Warlords Of Death" skulle have set dagens lys i løbet af januar igennem polske Agonia Records.

Mortality[14-02-03]

Mere godt nyt fra Texas, Mortality har signet med Forever Underground, og bandets nye skive "Decay" er ved at være klar til udgivelse.

Sect Of Execration[14-02-03]

Endnu en nye signing på Deepsend er texanske Sect Of Execration. Bandet byder på den klassiske texanske death metal og har lige udgivet albummt "Baptized Through Blasphemy" igennem TXDM Underground (før kendt som Corpse Gristle Rec., red).

The Legion[14-02-03]

Amerikanske Deepsend Records har signet svenske The Legion, som byder på hæsblæsende black metal á la landsmændene fra Dark Funeral. Mini CD'en "Awakened Fury", derudover så er dette den nye Marduk drummer Emil Dragutinovic's andet band.

Shadow Season[14-02-03]

Dette norske black metal band featuring trommeslager Trym (Zyklon/ex-Emperor/Enslaved), vokalist B. Winter og guitarist Void, har signet med portugisiske Sound Riot Records. Mini albummet "The Frozen" skulle have set dagens lys i december og gæstet af Sanrabb (Gehenna) og Dolgar /Forlorn). PT er bandet igang med at skrive materiale til et kommende fuldlængde album, som efter sigende bliver gæstet af ex-Morbid Angel growler Steve Tucker. 

Green Carnation[14-02-03]

Franske Season Of Mist har signet norske Green Carnation. Bandet indspillede deres 3. album i løbet af januar og februar i Jailhouse Studio i Kristiansand. Udover studiet vil bandet også bruge andre lokaliteter til at indspille forskellige instrumenter i. Blandt andet skal trommerne indspilles i en stor koncert hal, en katedral til pianoet, vokalen og strenge instrumenterne. Albummets titel er "The Writings On The Wall" og line-uppet er det samme som indspillede "Light Of Day, Day Of Darkness".  

Aghora[14-02-03]

Det amerikanske tekniske death metal band er i gang med at indspille den nye skive "Formless". Legenderne bassist Sean Malone og trommeslager Sean Reinert, er blevet erstattet af trommeslager Richard Komatz og bassist Andy DeLuca, begge ex-Symphony X.

Unmoored[14-02-03]

Den svenske døds-horde er også blevet færdige med at indspille deres kommende album "Indefinite Soul-Extension", track listen er som følger: 'Cinders Veil', Phase Of Revulsion', Commit To The Fire', 'Leave-Taking', 'Final State Part III (Posthomous Writings)' og 'Spit Forth From Failure'.

Manes[14-12-09]

Nordmændene er blevet færdige med at indspille den kommede skive "Vilospohe" i Skansen Lydstudio i Trondheim. Bandets label Code 666 beskriver deres nye musik som... Katatonia jamming med Radiohead imens Aphex Twin blander sig i forstillingen.

Nordvargr[14-02-03]

Sideprojektet fra MZ.412's mainman Nordvargr udgav skiven "Awaken" som byder på harskt black ambience. Skiven er limiteret til 1000 eksemplarer og er udgivet af Eibon Records i samarbejde med Code 666.

Secrets She Kept[14-02-03]

Dette hæsblæsende black metal outfit fra Florida har signet med Morbid Souls Music, for udgivelsen af bandets debut fuldlængde "The Night's Shade Eclipse". Indspilningerne skulle på nuværende tidspunkt være afsluttet og skiven indeholder blandt andet alle numrene fra bandets demo "Symphonies Of Eternal Suffering And Damnation".

Black Label Society[14-02-03]

Zakk Wylde og kompagni skulle være færdige med at indspille det kommende album "The Blessed Hellride" som udkommer på Spitfire Records il øbet af foråret.

Control Denied[14-02-03]

Det skulle også være sikkert at Control Denied skive nummer 2 udkommer. De resterende medlemmer trommeslager Richard Christy, bassist Steve DiGiorgio, vokalist Tim Aymar og  guitarist Shannon Hamm vil færdiggøre albummet "When Machine And Man Collide". Bandet havde før Chuck Schuldiner's død påbegyndt arbejdet. På nuværende tidspunkt er det meste af guitararbejdet, samt trommerne indspillet.

Anthrax[14-02-03]

Den nye Anthrax skive "We've Come For You All" udkommer igennem Nuclear Blast den 24/2-2003. Og ud fra de 4 tracks jeg har haft lejlighed til at høre, er der noget godt i vente!

Catsexual Urge Motivation[14-02-03]

Amerikanske Razorback Records smider med tiden kompilationen "Nekronicle" på gaden. Skiven består af følgende CUM udgivelser: "Catharsis" demo 1994, "Rape Trauma Syndrome" demo 1995, "Necrophallus" 7" split med Slough 1996, "Ritual Rape Mutilation" 7" split med Slough 1996, "Demo #2" demo split med Gorepsy 1996, "Hungry Urinary Urn" 4 way split 7" 1997, "Extremist Recording Compilation vol. 2" 1997, "Shadows Of Michelangelo Magazine Compilation" 1997, "Ecocentric Records comp CD "Rudi Rat" vol 6, 1997 + noget aldrig før udgivet CUM materiale. 

Scythe[14-02-03]

De tyske dødsmetallere i Scythe er i fuld gang med at skrive nyt materiale til en hæsblæsende skive. Bandet satser på at indspille skiven i begyndelsen af 2003.

Devil Lee Rot[14-02-03]

Den svenske galning er færdig med at indspille det kommende dobbeltalbum "Soldier From Hell", som bliver udgivet af det tyske label Witches Brew.

Antaeus[14-02-03]

Den franske black metal sqaudron skulle arbejde på højtryk med en 10" split udgivelse med ligeledes franske Aosoth.

Ma-Kahru[14-02-03]

I løbet af det nye år vil der komme et par goder det amerikanske label Ma-Kahru. 2 af de sikre bliver mini albummet med amerikanske Devshirma "Within The Ossuary", som byder på black industrial noise, distortion og elektronik mikset med metal. Derudover kommer det længe ventede album fra black metal horden Anu også på gaden, flere detaljer om den skive senere.

Nidhug[09.12.02]

Lidt længere nede kan du læse at Guldbæk's stolthed Nidhug er blevet signet på Ancient Darkness. Bandet kommer også til at stå for selskabets første udgivelse som bliver 10" LP'en "Danmark.Ære.Blod". Den bliver udgivet i 696 eksemplarer og indeholder de 2 1996 demoer "Danmark, Hvor Ære Skal Hævnes Med Blod" og "Skibet Fra Nord". Følgende skæringer er repræsenteret: 'Drømme Om Sejr', 'Den Hedenske hird', 'Døde Mænds Aske', Vølvens Spådom', Skibet Fra Nord' og 'I Skyggen Af De Hængte'.

Pestifier Records[09.12.02]

Endnu et label har set dagens lys i lille Danmark. Denne gang er det mainman Sigtyr fra Exmortem som er på spil. Han vil med Pestifier Records udgive primært black og death metal som udskiller sig fra dagens normer. Første signing er Ad Noctum. Derudover barsler Sigtyr også med Superion Distribution og Dealeren, sidstnævnte bliver din nye metal butik!

Ancient Darkness Productions[09.12.02]

Danmark har fået sig et nyt label og distro i Ancient Darkness. Der er konfirmeret udgivelser med følgende bands: Nidhug, Sadogoat, Ad Noctum og Phrenetic.

Runemagick[09.12.02]

Svenskerne arbejder ihærdigt på deres kommende album "Darkness Death Doom". Skiven bliver indspillet i Los Angered og Magick Sound Studio. Aftermath Music regner med at have skiven på gaden i marts 2003. Derudover skulle Nicklas Rudolfson og komoagni også være klar med en split EP med Lord Belial, også udgivet af Aftermath Music.

Murder Rape[09.12.02]

Det brasilianske black/death drenge har signet med Drakkar Records for 2 albums.

Darkthrone[09.12.02]

Black Metal drengene har omdøbt titlen på deres kommende skive til "Hate Them".

Slugathor[08.12.02]

Finnerne får deres debut skive, som byder på brutalt old school death metal, af Agonia Records i april/maj 2003. Derudover barsler Agonia Records også med en split 7" EP imellem franske Antaeus og polske Throneum med titlen "Sadistik Death". Samme label smider også skiven "Hell On Graz" med Nunslaughter på gaden i løbet af de første måneder af 2003. Der bliver tale om limiterede kassette bånd og en LP udgaver. Sidstnævnte er designet af Don Of The Dead

Destruktor[08.12.02]

Agonia Records vil i samarbejde med SoulSeller Records udgive en miniLP/MC med australske Destruktor. Skiven "Nuclear Storm" indeholder 4 spor + en intro, kassettebåndet har 2 live skæringer som bonus.

Sathanas[08.12.02]

Bandets nye 7" "Warlords Of Death" udkommer påp Agonia Records i løbet af januar 2003. EP'en byder på 2 nye numre og et cover af Bathory's 'Rise The dead'.

Brodequin[08.12.02]

Trommeslager Jon Engman (Foetopsy) er kommet med i det amerikanske death emtal band.

Lord Belial[08.12.02]

Guitarist Fredrik Wester har forladt bandet. Så nu er bandet tilbage med sit originale line up bestående af Thomas, Micke, Anders og Niclas.

Confessor[08.12.02]

Det næsten legendariske Earache band er blevet gendannet af vokalist Scott Jeffreys, trommeslager Steve Sheldon, bassist Cary Rowells, guitarist Brian Shoaf og guitarist Shawn McCoy. Det eneste originale medlem som ikke er med er afdøde Ivan Colon. Earache planlægger at udgive en kompilation med bandet tidligt næste år. Skiven kommer til at bestå af albummet "Condemned", EP'en "Confessor" og nogle livetracks.

Judas Priest[08.12.02]

Bandet har nu officielt afvist at de er blevet genforenet med Rob Halford.

Aborym[08.12.02]

Selvom vokalist Attila Csihar er blevet anholdt med 158 ectasy piller og nogle gram hash på sig. fortsætter italienske Aborym ufortrødent. Den kommde januar skive "With No Human Interception" indholder følgende spor: 'Antichristian Codec', 'With No Human Intervention', 'U.V. Impaler', 'Humechanics-Virus', 'Does Not Compute', 'Faustian Spirit Of The Earth', 'Digital Goat Masque', 'The Triumph, 'Black Hole Spell', 'Me(n)tal Striken Terror Action', 'Out Of Shell', 'Chernobyl Generation', 'The Alienation Of A Blackened Heart' og 'Automatik Rave'olution Aborym'. Følgende folk gæster skiven på den ene eller den anden måde: Bard "Faust" Eithun (Dissection), Nattefrost (Carpathian Forest), Irrumator (Anaal Nathrakh), Matt Jerman (Void og OCD) og Sasrof (Diabolicum).

Anasarca[08.12.02]

Tyskerne er i fuld gang med at skrive materiale til det kommende album "Terrorized". Mighty Music regner med at have skiven på gaden til september næste år.

Nephast[08.12.02]

Maj 2003 skulle byde på nyt fra brasserne i Nephast. Skiven "Conceived By Inhuman Blood" byder som "Immortal Unholy Triumph" på high speed death metal med old school thrash influenser.

Iniquity[08.12.02]

Danskerne barsler med opsamlingsskiven "Iniquity Bloody Iniquity", som skal udkomme til marts 2003. Albummet kommer både til at indeholde nyt materiale, ting fra deres 4 albums samt ikke udgivede godter.

Baalberith/Blodarv[08.12.02]

Split CD'en imellem danske Blodarv og australske Baalberith skulle være lige på trapperne. Baalberith som er et projekt fra Bolthron fra Urgrud leverer udspillet "Drightensland", imens Hugin's Blodarv leverer "Mysteriis". Det er Bleed Records som står for udgivelsen.

Death sqaud[08.12.02]

Dette nye hollandske band består af vokalist Mike (Sinister og Houwitser), guitarist Walter (Radiator og Mandator), guitarist J.G. og trommeslager Michel. Bandet leder stadig efter den rigtige bassist. 

Cernunnos![08.12.02]

Amerikanernes nye skive "The Beast" er snart tilgængelig.

Mnemic[08.12.02]

Aalborgensiske Mnemic er blevet signet af Nuclear Blast.

Mysticism/Ravishing[08.12.02]

Ex-Ravishing vokalist Michael Soergel og trommeslager Michael Huhle fra Ravishing har dannet bandet Mysticism. Derudover søger Ravishing stadig en vokalist, så hvis du befinder dig i nærheden af Sydfyn eller er villig til at rejse dertil engang imellem for at øve, så henvend dig til bandet!

The Southern Bondage Corp.[08.12.02]

Hård og heftig punk-blues leveres af guitarist Jacob Krogholt og trommeslager Nikolaj Borg fra Withering Surface. Med sighar de vokalist Jakob Albrechtslund. Bandet er på vej i studiet for at indspille promoen "Sonic Pork". 

Withering Surface[08.12.02]

Bandet er i fuld gang med at skrive materiale til opfølgeren af "Walking On Phantom Ice". Derudover har guitarist Allan Tvedebrink og bassist K.B. Larsen dannet et endnu unavngivet band sammen med brødrene Meier fra Sacrificial. Stilen skulle være melodisk death/thrash.

Wartorn[08.12.02]

Så har Frankrig stået fader til endnu et band, Wartorn består af medlemmerne Nekrobastard N, The Beastmachine, NK87 og Francõis (Erektion). Med deres egen ord leverer bandet Extreme Holokaust War Metal. 

Houwitser[08.12.02]

Hollændernes kommende skive har fået titlen "Damage Assement" og nogle af sangtitlerne er: 'Primitive Mind', 'Skineater', 'Paradise To Purgatory', 'Clean Till The Bone', 'Mean And Malice' og 'Hunger For The Feast'. 

Black Mass[08.12.02]

Black/death bandet er færdige med at indspille det kommende album "Voices Of Fate", som blandt andet byder på en guitarsolo af Kelly McLaughlin fra Pessimist.

Throcult[08.12.02]

Det amerikanske black/death bands fuldlængde "The Flower Of Flesh And Blood" vil snart blive udgivet. Her er tracklisten: 'Dark Cloud Holocaust', 'Salem', 'Kill Or Be Killed', 'Eclipse Of The Blood Moon', 'Hunted' og 'Elipses'.

Neuraxis[08.12.02]

Bandets skive "Truth Beyond" er nu udkommet i USA og Canada og pt forhandler bandet om at få licenseret skiven i Europa.

Throneaon[08.12.02]

De svenske death metal maniax har signet med slovenske Forensick Music. Bandet smutter i Studio Underground for at indspille opfølgeren til "Neither Of Gods" i løbet af december.

Mortality[08.12.02]

Texanske Mortality har signet med Forever Underground Records. "Decay" udkommer til marts 2003.

Minestry[08.12.02]

Industrial drengene varmer op til udgivelsen af det 7. studio album "Animositisomina". Det er Mayan Records som smider svinet på gaden den 7. februar 2003.

Nuclear Assault[08.12.02]

Den kommende live skive fra de gendannede drenge har fået titlen "Alive Again" og bliver fulgt op af en verdens turne.

Prophecy[08.12.02]

James Park III er i fuld gang med at skrive nyt materiale til den næste fuldlængde skive. Indtil videre lader de til at følgende hjælper ham med at indspille skidtet: Guitarist Joe "Boogie" Dunlap (Dedset, ex-Prophecy), guitarist Charlie Porter (NeverDead) og vokalist Joe Rosas (Dedset).

Morbid Angel Tribute[08.12.02]

En tribute skive til de amerikanske death metal guder har set dagens lys via Necropolis Records og Hellspawn Records. Følgende bands leverer følgende skæringer på "Tyrants Of The Abyss": Zyklon 'Dominate', Vader 'Immortal Rites', Soulreaper 'Fall From Grace', Angel Corpse 'Demon Seed', Centurian 'Blasphemy', Luciferion 'Brainstorm', Infernal 'Bleed For The Devil', Divine Rapture 'World Of Shit', Diabolic 'Visions From The Darkside', In Aeternum 'Maze Of Torment', Excommunion 'God Of Emptiness', Behemoth 'Day Of Suffering' og Krisiun 'Unholy Blasphemies'.

Divine Rapture[08.12.02]

De amerikanske death metallere har lige været i studiet for at indspille materiale til skiven "The Burning Passion". Indspilningen skete i Nightsky studiet som ejes af Ron Vento fra Aurora Borealis.

Exmortem[08.12.02]

Så har den fjerde fuldlængde skive fra de danske death metal terrorister set dagens lys. Skiven "Pestilence Empire" er tilgængelig fra Osmose Productions. Tracklisten er som følger: 'Ghastly Grotesque', 'Funeracy Sculpture', 'Pestifier', 'Death Deceiver', 'Malus Invictus', 'Grand Dome Of Destruction', 'Icecold Ugliness (Part 2)', 'Gruesome Icons' og 'A Tyrants Hunger'.

Engorge[08.12.02]

Så er den længe ventede skive fra de amerikanske black/death metallere Engorge ved at være klar til udgivelse. Skiven indeholder også "NecroInsemination" promo 2001, skiven er ude på Dark Horizon Records. Derudover EP'en "Cold Black Ejaculation" i løbet af december på Eviscarated Records, den er limiteret til 100 kopier. Næste forår vil byde på udgivelsen af skiven "Ravenous Hordes Of Darkened Gods" på Dark Horizon Records.

Oxidized Razor[08.12.02]

Mexicanske Oxidized Razar har fået deres andet grind/death angreb "...Carne... Sangre..." udgivet på Obliteration Records. Udover 9 af bandets egne syge skæringer indeholder skiven også covers af Napalm Death og Necrony.

Crustacean[06.12.02]

Cold Blood Industries har signet det hollandske Thrash metal band Crustacean. Opfølgeren til bandets første skive "Burden Of Our Suffering", som har fået titlen "Insaniac" udkommer i februar 2003.

Painiac Records[06.12.02]

Det belgiske label har smidt en 4 split Lp på gaden med de grimmeste doom/sludge bands som verden byder på. Følgende bands er repræsenteret: Thee Plague Of Gentlemen(BE) 'Eternal Frost', Sloth (US) 'Success At Suicide', Pez' og 'Your Band Plays Benefit Shows', D O M (FIN) 'Hypnos' og det sidste band er Wuzor (US) 'Beneath An Angry Sky'.

Uphill Battle[06.12.02]

Bandet har udskiftet guitarist Jeff Capra med Wes Clayton.

World Below[06.12.02]

"All star" bandet World Below har signet med Crestfallen Records fra Australien. Bandet består af guitarist/vokalist Jonas Kjellgren (Centinex/Carnal Forge), bassist/lead vokalist Mikael Danielsson (Sideburners) og trommeslager Stefan Westerberg (Carnal Forge/Ex- In Thy DReams). Bandet beskriver selv deres musik som et miks imellem Candlemass og tidligt Black Sabbath med killer vokal. Debut skiven "Sacrifices To The Moon" udkommer efter planen i marts 2003.

Infinity Minus One[06.12.02]

Kelly Conlon kendt fra bl.a. Death og Monstrosity er kommet med i det progressive band Infinity Minus One. Bandet er pt aktuel med deres album"Tales From The Mobious", hvor Conlon ikke medvirker på.

Armageddon Holocaust[06.12.02]

Det indonesiske death/black band Armageddon Holocaust er blevet gendannet. Doctor D har opgivet sit soloprojet Doctor D og har endnu engang slået sig sammen med Dark Thriller for at terrorisere vores ører.

Necrophobic[06.12.02]

Hammerheart Records genudgiver i løbet af første halvdel af 2003 svenskernes 3 første skiver "The Nocturnal Silence", "Darkside" og "The Third Antichrist", som blev udgivet af Black Mark, hvis jeg ikke tager meget fejl?

Acheron[06.12.02]

Den længe ventede MLP/MCD "Xomaly" er nu blevet smidt på gaden af italienske Warlord Records. Derudover er næste udspil fra amerikanerne en cover skive med covers fra bl.a. Black Sabbath, Venom, Bathory, Celtic Frost, Mercyful Fate, Judas Priest, Kiss, Motörhead, Iron Maiden, Kreator, Death og derudover en genindspilning af bandet's egen klassiker 'Ave Satanas'. Skiven udkommer på græske Black Lotus Records i februar 2003.

Stygian Crypt Productions[06.12.02]

Så har verden set endnu et nyt label, denne gang fra Rusland. Stygian Crypt vil koncentre sig om death, black, doom og grind metal og der er allerede et par udgivelser på programmet. Den første skive er fra det symfoniske black/doom band Radigost og udgivelse nummer bliver russiske Thy Repentance's "Through The Twillight Eyes Of Frost", som er bandets andet album som aldrig er belvet udgivet.

Somnus[06.12.02]

Den kvindelige keyboarder/vokalist Rhiannon har forladt bandet for at søge andre udfordringer. Somnus søger derfor en ny keyboarder, helst en kvinde som også kan synge.

Soulless[06.12.02]

Gutternes nye skive "Agony's Lament" skulle være udkommet på japanske World Chaos Productions, så havd venter du på?

Carpathian Forest[06.12.02]

Nu skulle nordmændenes 10 års jubilæums skive "We Are Going To Hell For This" ligge klar i butikkerne. Albummet byder på 3 nye studie tracks og en bunke cover og genindspilninger. Derudover er der en ny skive klar til marts 2003, med den lovende titel "Defending The Throne Of Evil".

Demon Realm[06.12.02]

De danske black metal drenge arbejder hårdt på deres kommende skive "A Legend Of Power". Materialet skulle være indspillet nu og udover vokal, guitar og bas leveret af Sharund og Nocturnaz, er trommerne leveret af en endnu unavngivet amerikansk gut. En udgivelse i starten af det nye år er mulig.