UDO – Thunderball [AFM Records/Target 2004]

udo.jpg (11055 bytes)

Damn, "Thunderball" tog godt nok undertegnede med bukserne nede. Jeg troede sgu ikke at der var mere liv i gode gamle Udo Dirkschneider, men der tog jeg godt nok fejl.

Der er fuld skrald på titelnummeret som også åbner pladen. Det er tykt og fedt heavy metal i bedste UDO/Accept stil. Fængende som ind i helvede, hårdtslående og masser af fedt guitar, det kan ikke gøres bedre. Der er flere numre på skiven i denne klassiske heavy metal dur og det rykker sgu.

Et nummer som ’Trainride In Russia’ hvor der bliver slået kraftigt på russisk folkemusik, samt bliver gjort stort brug af harmonika, rykker også og et forfriskende pust.

Hele skiven igennem skriger lille Udo på livet løst og maner heavy metal ånden frem. Sammen med det alt for fede guitarspil, samt de skarpe kompositioner og gode sange. Gør det albummet meget helstøbt og hårdtrykkende.

Her er skiven for jer gutter der savner den gode gamle tyske heavy metal, det bringer Udo nu helt op på toppen. Her er store behårede heavy metal boller på programmet hele vejen igennem.

8½/10