Chastain – In An Outrage [Massacre/Intromental 2004]

chastain.jpg (10605 bytes)

Efter 7 års stilhed er David Chastain tilbage, med sin til tider hårdtslående heavy metal trup. Bandet byder på 10 skæringer, gennemsyret af heavy metal dyder og fedt guitarspil.

Det er Chastain’s rykkende guitarspil, som byder på alt fra fede fængende og hårdtslående riffs til smadrende soloer. Manden har stadig taget på de 6 strenge. Deroveni kommer Kate French’s stærke og kraftfulde vokal, der er blandet godt op med følelse. Samtidig med at rytmesektionen er monster solid og giver et godt backbone til de musikalske udskejelser.

De fleste af numrene på skiven er solide, uden at byde på det helt store. Det er en superfed gang metal, som kvartetten leverer og det et sgu også det handler om. Den dybe tallerken er opfundet, genopfundet og finpudset, så en gang direkte og ligefrem metal er ikke sådan at kimse af, nu om dage.

Det er David Chastain selv der har stået for produktionen af skiven. Og han har selvfølgelig fået guitaren til at lyd som den million den nu er, når han styrer den. Men resten af produktionen virker også godt. Vokalen ligger godt i lydbilledet og har masser af kraft bag sig. Og rytmesektionen har også masser af plads at boltre sig på.

Chastain anno 2004 er et hårdtslående act, det har en del strenge at spille på i form af gode musikere og en god vokalist. Musikken ligger den upolerede sten på bordet og vokalen finpudser den og får den til at skinne. Det er et meget solidt album vi har med at gøre her.

8/10