Tankard – Beast Of Bourbon [AFM Records/Target 2004]

tankard.jpg (12207 bytes)

Jeg kan ikke lade være med at smile, hver gang jeg hører de tyske thrash bæster i Tankard trykke den af. Der er noget specielt over deres metal og den energi den bliver trykket af med.

Denne nye skive med den sigende titel "Beast Of Bourbon", alle ved jo at kvartetten er glad for alkohol, er også en lektion i smadrende tysker thrash. Fra start til slut bliver der budt på højenergisk guitarspil, straffende rytmer fra bassen og hårdtslående trommespil. Deroveni Gerre’s suverænt fede vokal, som er højdepunktet på Tankards skiver. Den selv samme vokal er dog også bandets akilleshæl, da nogle, for mig uforståeligt åbenbart ikke kan lide mandens skrigeri.

Drengene har også denne gang skruet nogle gode sange sammen. Musikken er fængende og fordrer kraftigt til headbang. Derudover bliver der også fyrert nogle heftige riffs af, samtidig med at bandet gør brug af nogle gode rytmer.

Andy Classen har stået for produktionen af skiven og han har faktisk gjort det rigtigt godt. En varm og stor lyd, med masser af energi og kraft bag. Det spiller sgu max.

En suveræn fed skive fra tyskerne, der nok skal give mange timers glæde hos fans af bandet. Andre der vil teste tyskernes musik kan også starte her, da der er klem på sagerne. Og så er det sidste nummer ’We’re Coming Back’ også fortrøstningsfuldt. Selvom om det er lidt mærkeligt at høre Tankard voldtage noget folkemusik.

8/10