VA – Überthrash [Duplicate Records 2004]

Dette er en lille fed dobbelt 7" skive, som Duplicate Records smed på gaden op til dette års Inferno festival. 4 sider, 4 bands, 4 numre, sådan skal det sgu være. Det er Audiopain, Infernö, Nocturnal Breed og Aura Noir som står for de musikalske indslag, så kvaliteten burde også være sikret.

Første band på programmet er det "nye" norske thrash håb Audiopain. De leverer skæringen Obsolescence, der viser dem fra en lidt Aura Noir-agtig side, med deres vanlige Kreator influenser, som især ligger i vokalen, der dog er lidt mere rå herpå, end normalt. Der er gode riffs, godt trommearbejde, ja numret rykker sgu godt, det band skal vi nok komme til at høre meget mere til.

Næste band er Infernö som leverer numret ’When The Children Die’, som smasker derudaf i bedste Infernö stil. Rocket retro-thrash med både speed metal og punkede undertoner. Et fedt nummer og noget af det fedeste som jeg har hørt med bandet.

Herefter står den på Nocturnal Breed, som efter noget stilhed er begyndt at rumstere igen. Der er nummeret ’Code Of Conduct’, som er det herpå, samt de 2 7" skiver ’Warthog’ og ’Motörmouth’.

Nummeret viser Nocturnal Breed fra en meget riff orienteret side, hvor det ene overfede thrash riff efter det andet bliver rykket af, selvom der egentligt ikke er så mange riffs i nummeret. Trommearbejdet er fedt og rimeligt kontant. Vokalen er ikke så skrigende som det før har været tilfældet og det er faktisk ganske fedt, det passer i hvert fald godt til dette nummer. Det er sgu et af de fedeste Nocturnal Breed numre jeg har hørt i lang tid, det bliver godt at få en ny fuldlængde fra dem.

Det sidste band på skiven er Aura Noir som leverer en version af nummeret ’Sordid’, som også vil være at finde på det kommende album "The Merciless". På den her version er det Aggressor der styrer trommerne og Apollyon der styrer strenge og vokal. Et fedt nummer i bedste Aura Noir stil, rocket thrash med masser af følelse og boller, det er sgu fedt at høre fra dem igen.

Denne dobbelte 7" er de få penge værd den koster. Her er fuld valuta for alle pengene, hvis man selvfølgelig er til beskidt thrash. Jeg kan ikke finde en eneste fejl ved udgivelsen, eller de numre der er derpå, så det må blive et af de sjældne 10 taller.

10/10