Pig Destroyer – Terrifyer [Relapse/Target 2004]

Fra start til slut er denne skive et inferno af skingrende sindssyge riffs, blastende trommer og diverse skrig. Ja Pig Destroyer som vi kender dem, måske en anelse mere varieret og nuanceret.

Bandet larmer af sted med deres grindcore, hvori de trækker på forskellige andre genrer, som pifter udspillet en del op. De leverer mange fede breaks og andre tekniske lækkerier der nok skal åbne ører hos mange. Der bliver trukket meget på hooks og grooves, så selvom numrene bliver høvlet af sted, så kan man følge med og høre forskel på numrene.

De forskelligartede skrig er altid en fordel, hvis man er til den slags vokal type. Der er masser af aggression og frustration at spore i vokalistens stemmeføring. Vokalen er altid meget passende til de enkelte numres stemning. Og for det meste virker vokalen som et ekstra instrument.

Produktionen som skiven har fået er meget skarp med en larmende kant, I mine ører den perfekte indpakning til denne skive. Guitarerne grinder grumt i lydbilledet, trommerne leverer deres blasts, bassen er lidt gemt og vokalen er placeret de rigtige steder, godt producer arbejde.

Fans af grindcore og de andre larmende genrer der ligger på kanten af grindcore. Vil klappe i deres små hænder over dette udspil. Og det er egentligt nuanceret nok til også at kunne tiltale andre metal hoveder. Det sparker gevaldigt røv og så er numrene skruet godt sammen.

8/10