Bomberos – Bringing Down The Neighbourhood Average [Duplicate Records 2002]

Bomberos leverer smadrende punk med masser af energi og passion. Det handler om en ting og det er at rykke derudaf. Der 5 skæringer her på 7"eren, som er trykt på ekstra tungt vinyl, sådan.

Min favorit skæring på skiven er den direkte og lige på åbner ’Lick The Cum Of My Boot’, der kører lige på og hårdt. Godt guitararbejde og habile trommer af Beinhard, som nok bedre er kendt som Einar Sjursø, som udover at stå for Duplicate Records også huserer i diverse bands som Lamented Souls, Beyond Dawn og Infernö. Vokalen er lidt særpræget og man skal sgu lige vænne sig til den. Den er leveret af Kølla Kristiansen, som nok bedre er kendt som Maniac, når han skråler i et andet band.

Det er ikke fordi at Bomberos genopfinder punk genren, de leverer bare 5 habile skæringer, der trasker derudaf.

Lyden på skiven er en kanon garagelyd, der passer perfekt til musikken og genren. Lidt tynd guitarlyd, en overraskende fed bas, når den skinner ordentligt igennem. Tæskende trommer, der også lyder godt og så vokalen. Materialet er mixet godt og det er sgu et plus.

Det er bare med at få fat i Duplicate Records og få fat i denne 7", den er sgu meget forfriskende. Gode musikere med gode ideer vil resultere i noget godt og det er sket her.

7/10