Victimizer - Skullfucked By Victimizer [Rehearsal 2001]


Her er det første tegn fra horden Victimizer som byder på grimt old school metal med influenser fra en del genrer. Her bliver trukket på thrash, speed og grumt death metal.

Få, men effektive riffs river og flænser lytterens ører. Der bliver rykket larmende leads af, guitarstrengene skriger om nåde. Vokalen er rå, en god blanding imellem et skrig og et growl, dybt råt og grimt… det passer perfekt ind i Victimizer's univers.

Selvom musikken er meget rå og upoleret, hænger numrene hurtigt ved. Der er mange fede elementer der får en til at svinge håret i takt med musikken. Der er fokuseret på det brutale udtryk, samt numrets helhed, frem for individuelle præstationer, sådan skal det sgu være.

Det er ikke verdens bedste udstyr der blevet brugt til at optage denne rehearsal, men hvis man kan abstrahere fra lyden. Så bliver man budt på rigtigt fedt metal, der rykker. Det er enkelt, lige på og hårdt, der er fremtid i bandet. Især de 2 første numre på båndet 'Skullfucked By Victimizer' og 'Hell Revealed' rykker hårdt. Derudover er det også fedt at høre coverversionen af Nunslaughter's 'In The Graveyard', Som lyder til at være mere rå og grim end originalen.

-