Ravishing – CorpseEater (Rehearsal) [Grindcore Productions 2003]

Midt på sommeren udkom denne rehearsal demo fra fynske Ravishing. Det der udskiller sig mest fra de forrige udgivelser med bandet, er at på dette tidspunkt var vokalist Michael Soergel ude af bandet. Og vokalen blev overtaget af trommeslager Michael Huhle.

Numrene på denne skive besidder ikke helt samme kvalitet, som de numre der befandt sig på bandets andet demo "Gravewhisper". Den mørke og grumme death metal stil er godt nok fortsat. Men numrene lyder til tider halv færdige og ikke ordentligt gennemarbejdede.

Vokal indsatsen fra Huhle er nok heller ikke det fedeste der er sket for bandet. Det halvonde growl indsmurt i effekter virker sgu ikke rigtigt for mig. Det er grimt og gør arbejdet, men det går sgu ikke over i historie bøgerne.

Der er masser af gode ideer som Ravishing også helt sikkert arbejder videre med. Og med det i ménte, at det er en rehearsal demo, så får man det rå materiale, som man kunne forvente. Det er sgu altid sjovt at høre et band i processen, hen imod det færdige materiale. Folk der aldrig har hørt bandet før, skal nok starte med at købe "Gravewhisper", hvor imod inkarnerede fans af Ravishing nok vil blive glade nok for disse 4 numre der er herpå.

-