Panzerchrist – Roomservice [Mighty Music/Target 2003]

Så er der smadder på drengen igen. Efter en halvfed debut, et lidt for lunkent andet album og en smadrende 3. skive, er drengene nu klar med deres 4. udspil.

Så snart den kedelige intro er overstået, bliver der uddelt flyveskaller til højre og venstre. Der er ikke meget nyt over musikken, måske et par black metal riffs mere her og der. Men ellers god fart, tung brutalitet og Bo Summer’s, til tider lidt for kedelige growl. Okay bandet er begyndt at bruge lidt stemnings keyboard her og der, men det holder sgu slet ikke.

Når riffene bliver fyret af sted med god fart, når bassen buldrer, når vokalen er grim og ond og når trommerne hamrer alt for stærkt derudaf. Så er Panzerchrist bedst, så enkelt er det. Og heldigvis gør de det på 95% af skiven.

Hurtigt, tungt og brutalt er de 3 kodeord, der bedst beskriver denne skive. Det er ikke den dybe tallerken, der er blevet gen-opfundet, det er sgu bare habil death metal i sin grimmeste form, det skal der satme også være plads. Også thumbs up for den fede version af klassikeren ’Metal Church’, den er sgu altid feeee at høre i death metal regi. Her er sgu dømt sikkert køb for death metal fans… Du får ondt i nakken, men ikke fråde om munden.

7/10