Impaled Nazarene – All That You Fear [Osmose/Superion 2003]

Efter den noget halvkedelige "Absence Of War… Does not Mean Peace" er de endnu engang gale finner i Impaled Nazarene, tilbage med et album, der chokerer og sparker røv.

Der bliver sat i gang med den geniale ’Kohta Ei Naura Enaa Jeesuskaan’, hvor man føler sig hensat til for 10 år siden. Hvor bandet bare blastede derudaf med det ene vilde skrig efter det andet, alt for fedt. Dog er altid ikke så rosenrødt, generelt er albummet en fed blanding af det gode gamle alt for syge Impaled Nazarene. Og det nyere lidt mere catchy thrash influerede musik.

Dog er der ikke mage kedelige øjeblikke på "All That You Fear". Der bliver satme gået til stålet hele vejen igennem skiven. Der blastes, skriges, grindes, grooves og så videre, der er sgu fedt. Kompositionerne byder på masser af variation, både numrene imellem og de enkelte numre. Drengene spiller sgu på alle de strenge de har.

Produktionen har bandet også med sig. Der er saft og kraft bag de musiske udgydelser, samtidig med at der er en grim kant over lyden. Der er også masser af dynamik på skiven og det gavner især trommer og den fede fremtrædende bas.

"All That You Fear" er uden tvivl bandets mest gennemførte album til dato. Det når selvfølgelig ikke højderne på de 3 første skiver, klassikere kan ikke røres. Men dette er satme en fed skive der byder på masser af konformitet og endnu mere galskab. Det her er høj klasse fra et band jeg have opgivet…

9/10