Gorerotted – Only Tools And Corpses [Metal Blade/Target 2003]

Engelske Gorerotted vender nu tilbage med en ny deal med Metal Blade og et nyt kranieknusende album.

Det jeg har hørt fra deres første skive "Mutilated In Minutes" hang sgu aldrig rigtigt fast, det må man sige materialet herpå gjorde. Den står på skingrende sindssygt opskruet punket death/grind, ja tag den! Grundriffene bliver leveret med vanlig tonstung dødsbrutalitet, trommerene smadrer derudaf med klaprende stortrommer og klirrende bækkener. Bassen klimprer tungt og højt i baggrunden.

I forgrunden har vi det dobbelte vokal angreb fra Mr. Gore og Goreskin. Den ene leverer dybt og grimt death growl og den anden skriger højt på ondeste punkede grindcore manér. Effekten imellem de 2, kommer godt til udtryk og de supplerer hinanden rigtigt godt. Oftest lyder sådanne duoer meget forcerede, men her flyder galden sgu ud i naturlige blodrøde strømme.

Man kunne frygte lyden på sådan en skive her, var noget være noget. Men Metal Blade har haft tegnebogen oppe af lommen og tildelt Gorerotted en pæn skilling. Lyden er i hvert fald stor, kraftfuld og detaljeret, rigtigt fedt.

Der er mange der vil elske denne skive, men der er sgu nok ligeså mange som vil hade den. Jeg tilhører den første kategori, med lidt god vilje og en masse hårdt arbejde fra drengenes side, kunne dette her blive det nye årtusindes Cannibal Corpse… Der er samme infantile uimponerethed over Gorerotted’s musik, som over Cannibal Corpse’s første skiver, og så har briterne sgu også hentet en god gang inspiration hos amerikanerne. Go buy and die!!!

8/10