Deathstars – Synthetic Generation [Nuclear Blast/VME 2003]

Puha, endnu et band sammensat af gamle "stjerner" fra så prominente bands som Dissection og en af undertegnedes gamle favoritter Swordmaster. Og med sådan en fortid forventer man selvfølgeligt noget godt, men er det hvad vi får?

Nej, fandme nej! Deathstars byder os op til en gang gotisk rock med poppede industrial elementer. Hvordan kan det være at en fed guitarist som Emil Nödtvedt (nu Nightmare industries, red) skal levere sådanne kedelige og let spiselige guitarriffs som på denne skive, det er satme under lavmålet. Også Whiplasher er gået ned af bakke, hans ellers fede rock n’ roll stemme, er nu forvandlet til en Pete Steele kopi, føj for helvede. Og hold kæft hvor lyder vokalen da også ringe. Hvem der gemmer sig under synonymerne Beast X og Bone W Machine ved jeg ikke. Men Bone’s latterlige og kunstige trommer stinker sgu!

Jeg kunne skrive side op og side ned om dette album, men det gider jeg sgu ikke at spilde min tid på. Poppet gotisk rock med industrial undertoner og radiotække er hvad dette album byder på. Jeg tror allerede at diverse deprimerede teenagere står i kø. Fuck det her pis og videre til noget metal…!

I