Theatres Des Vampires – Suicide Vampire [Blackend/Nordic Metal 2002]

Hvorfor bliver mit sind altid mørkt når jeg ser en udgivelse med de italienske vampyrer i Theatres Des Vampires? Det er sgu egentligt let at svare på, Jeg har nemlig endnu ikke oplevet at høre noget fedt materiale med dem, og har sgu også opgivet det for længst.

Det nyeste skud på stammen er ikke undtagelsen der bekræfter reglen. Endnu engang står den på ide forladt heavy metal med masser af gotiske og black metal influerede indslag. Masser af dårlige vokaler, kvindelige som mandlige. Og så bandets specialitet, de hviskende vokaler, de giver nemlig en fed stemning or not...

Musikken er sgu noget små kedeligt, en masse forudsigeligt guitarspil, kedelige trommer og så en del billigt keyboardspil. Nu når keyboardet bliver brugt så meget som det gør, så kunne man i det mindste have gjort sig umage, og så få det til at lyde fedt, i stedet for denne forkølede lyd, det optræder med her på udspillet.

Endnu et kedeligt og totalt ligegyldigt udspil fra Theatres Des Vampires, men det var sgu egentligt også det jeg forventede. Dette er et af de udspil som man bliver mere og mere irriterede på, jo mere man lytter på det. Nogle gange forstår jeg ikke hvorfor ellers fede Blackend signede denne hjerneblødning af et band.

I