Lowbrow – Sex. Violence. Death [Massacre/Nordic Metal 2002]

Der er mange der endnu ikke er kommet sig over Obituary’s alt for tidlige død. Men især de gamle medlemmer har svært ved at komme fri af bandets lænker. Gang på gang optræder der gamle Obituary folk i bands, som spiller en stil der minder en del om de gode gamle dage.

Det er også det der gør sig gældende for Lowbrow, som har Allen West i folden. Det er dog ikke den eneste legende der optræder her. Også 3 gamle folk fra Nasty Savage er at finde i folden, nemlig øskemand Ben Meyer, bassist Richard Bateman og manden bag tønderne Curt Beeson.

Lyder Lowbrow så som en blanding af de 2 bands, ja det gør det sgu. West’s let genkendelige guitarspil før an i death metal gamet som Lowbrow byder på. Hertil yder rytmesektionen Nasty Savage’s tunge varemærke og killer death/thrash lines og Meyer’s virtuose leadguitar. Som toppen på kransekagen har vi growler Rich Hornberger som leverer en fed og voldsom indsats, men som igen minder ufatteligt meget om John Tardy fra Obituary.

Lyden er fed og tung og lavet af Donald Tardy (som jo klaskede trommer i Obituary, og for lige at gøre historien færdig, så er billederne til bookletten taget af John Tardy, så det er kun Trevor Perez der mangler…).

Lowbrow leverer et meget fedt olod school Florida death metal udspil, men på mange måder så er det sgu letkøbt, der bliver ikke leveret noget nyt eller noget overraskende. Dog er der klask på drengen fra start til slut og der er sgu dømt seriøs headbanging igennem de 10 skæringer, og så er det sgu guf for Obituary og Nasty Savage fans, men…

VI