From Beyond – Thrashin’ Machine [Painkiller Records 2003]

Så er der satme dømt thrash metal assault af den helt store klasse. Her bliver lånt med arme og ben fra den europæsiek og amerikanske thrash- og crossoverscene anno slutfirserne, men hvilket resultat de 2 belgiere har fået ud af det.

Hurtige, kontante og møgfængende guitarriffs, fede leads, dundrende bas spil og klaprende stortrommer og en høj pågående vokal, sådan skal det satme lyde.

Efter et stykke tids flueknepperi, så ville man helt sikkert kunne få sat navn på numre, albums og bands, hvorfra From Beyond har fået deres inspiration, men det er satme ikke altid sjovt. Slet ikke når man sidder med en hamrende interessant og høj energisk thrash album af den rette støbning. Her er dømt headbanging fra start til slut.

Guitarspillet er interessant med de hurtige riffs og mange temposkift, den lidt tynde og autentiske guitarlyd spiller også maks. Trommerne klaprer af sted og leverer også en del sjove ting, især bækkenerne får lov til at arbejde for føden. Og så vokalen, høj, fuld af energi, rangerende fra thrash screams til crossover råben, det virker satme godt.

Det her er kvalitets thrash metal med masser af energi og klasse. Perfekt til fest og perfekt til at lytte til. Det her er satme en fed skive, som tog mig helt på sengen. Det her er en obligatorisk skive for alle fans af good ’ol thrash madness!

VIII