Ravishing – A Study In Psychotic Terror (Warfare Rehearsel) – Grindcore 2004

ravishdemo2.jpg (11074 bytes)

Et nyt øvebånd fra den fynske death metal armé Ravishing er dukket op i undertegnedes postkasse. Det består af sekstetten i øvelokalet der sparker røv på en gang gammelkendte numre, samt det nye nummer ’Deadlike Reflection’, som er nummeret ’Mirrors Of Horror’ med et nyt navn.

Bandet er efterhånden ved at være godt sammenspillet og selv i en øve situation som her, sparker de pænt hårdt røv. Der er et godt sammenspil imellem instrumenterne og det virker tight og velfungerende.

Numrene er også begyndt at lyde bedre. Den rå lyd øvebåndet har klæder musikken meget, en alt for pæn produktion vil dræbe nerven i musikken. Vokalen virker perfekt ind over de tunge guitarer og den tordnende rytmesektion. En skam at vokalisten har forladt bandet, vi må håbe at det lykkes for Ravishing at finde en der snart bliver i bandet i et længere stykke tid.

Det nye nummer er sgu meget tungt og pågående, og til tider meget smadrende. Dog går der lidt for meget lir i den, og det dræber den brutalitet bandet formår at opbygge. Samt tager livet af den onde stemning nummeret ellers besidder.

Bandet har efterhånden skabt så meget larm og opmærksomhed omkring sig selv. Med en masse fedt musik, at selskaberne snart må have fået ørerne op for fynboerne. Det ville ikke overraske mig hvis næste demo/promo ville give pote. For den brutale møgbeskidte death metal stil bandet er inde på, virker sgu godt.

7/10