Ravishing – Live And BootleggedLive In Odense DK 25/10-03 [Grindcore Productions 2003]

ravishlive.jpg (17950 bytes)

Et af landets mere arbejdsomme demobands er nu klar med en live skive, fra deres opvarmningsgig for Mindmare og Urkraft i Odense sidste år. Det var bandets første koncert i 2 år og den første med de line-up, de havde den gang. Det var så også den sidste, da growler Michael Soergel igen igen har forladt bandet, for at hellige sig privatlivets dyder.

Der bliver leveret en god blanding af numre fra bandets 2 officielle demoer, samt de øvebånd der er i omløb. Mine favoritter er de nye numre, hvorpå der bliver leveret mere tungt og grimt death metal. End tilfældet var i bandets tidlige dage. Det er sgu blevet noget grummere med tiden og det passer godt til medlemmernes udseender!

Bandet er veloplagt og smadrer sig igennem de 8 numre, hvor ’RottingProcessExperience’ og NecroGerontophilliac’ skiller sig positivt ud. Men også numre som ’Immersed In Visions’ og ’GraveWhisper’ fra henholdsvis det første og andet demo holder hårdt. Der bliver leveret gode ting fra hele bandet, men det er en skam at Soergel har forladt skuden. En ting er at hans vokal holder, men det lader også til at han styrer scenen.

Lyden på skiven er også ganske udmærket. Alle instrumenter kommer pænt igennem og detaljerne kan høres. Det eneste der mudrer lidt er trommerne, når der bliver skruet op for tempoet og så lyder gulvtammen(?) også lidt forkølet.

En ganske fed live udgivelse fra Ravishing, der kun giver en mere lyst til at høre bandet live. Så let jeres røve og se at komme ud på de danske landeveje og husk et stop i Aalborg.

7/10