Monstrosity – Millenium [Karmageddon/Target 2004]

monstrosity.jpg (31017 bytes)

I denne genudgivelsestid er turen nu kommet til Monstrosity’s fede album "Millenium" album fra 1996. Som også var det sidste album hvorpå George "Corpsegrinder" Fisher figurerede på i Monstrosity regi. Før han forlod skuden til fordel for Cannibal Corpse.

Skiven byder på de 10 numre, der var på originalen uden nogen form for ekstra stads. Musikken er på skiven er da også nok til at bære en genudgivelse.

Her er som altid når vi taler Monstrosity, tale om gedigen brutal teknisk death metal. Jeg kan huske at det var en skive jeg havde det meget svært ved, da jeg første gang hørte den. Men igennem tiden er den vokset og er sgu tonsefed. Det er drengens mørkeste og tungeste udspil og det sammen med de mange breaks og tekniske lækkerier. Kræver noget tid at komme ind på, skiven vil i starten virke lidt for gumpetung, men når den først åbner sig, så er der sgu dømt brutale lækkerier.

Vokalen fra Corpsegrinder er fed og rammende, et mørkt, tungt og brutalt growl. Guitararbejdet er som altid på toppen, tæskefede og flænsende riffs. Bassen pumper ondt derudaf og viser ikke trommehinder og mavesæk nåde. Det tekniske og smadrende trommespil er også på toppen.

Hvis man ikke allerede har denne Monstrosity skive i samlingen og kan lide death metal. Så er det sgu bare med at komme af sted. Det er nok bandets svageste skive, men stadig bedre end meget af det der udkom dengang og også meget bedre end meget af det der udkommer i dag.

8/10