God Forbid – Gone Forever [Century Media/Target 2004]

godforbid_goneforever.jpg (6499 bytes)

En ordentlig gang thrash trampen med massive influenser fra den aggressive hardcore genre. Samt melodiske inputs á la Sverige, samt en grimmer vokal, varieret lidt med noget rent melodi sang, er hvad amerikanske God Forbid byder på.

Der er lagt et stort arbejde i at gøre numrene let spiselige og fængende. Oven i de mange, egentligt meget fede, thrash riffs er der lagt pæne melodistykker, der sammen med de mange trommebreaks, giver pauser til luft. Derudover falder lidt af den ligefremme brutalitet til jorden, men jeg tror nu at det er tilsigtet.

Vokalen er en aggressiv skrigende satan med et hardcore præg, der til tider kan gøre den lidt trættende at høre på. Derudover bliver den som skrevet varieret med en ren vokal, der ikke rigtigt passer ind i det store hele, men det gør al den pæne melodi nu heller ikke rigtigt.

God Forbid må være et plaget band. De vil gerne spille hårdt og smadrende thrash, men også være pæne nok til at sælge deres skiver til små bumsede teenagere. Den vægtning gør at deres musik går hen og bliver lidt halvkedelig, da hverken den melodiske del eller thrashen bliver gennemført. Der er udmærkede elementer på skiven, men alle 9 numre i streg er sgu svært at holde til.

4/10