Devils Whorehouse – Revelation Unorthodox [Regain Records/Target 2004]

devilswhore.jpg (6936 bytes)

Så ligger den første fuldlængde skive fra svenske Devils Whorehouse parat. Den svenske kvartet opnåede rimelig succes med deres mini skive ’The Howling’ og på den baggrund skulle vi så ikke snydes for mere Misfits hård punk rock.

Misfits og Glenn Danzig’s efterfølgende band Samhain giver da også massiv genlyd igennem de 13 skæringer der er på skiven. Musikken består af fuldfed mørkt punkrock, der er fængende og larmende ind i helvede. Ikke et milligram originalitet er der at finde, men det har bandet da også selv gjort opmærksom på ikke er meningen. Det her handler om at hylde de gamle helte.

Der er en del fede og hårdtrykkende guitar riffs på skiven, de slider sgu i det gamle nakkekød, samtidig med at foden rocker til bassen pumpen og trommernes hårde rytme.

Lyden er er også tyk og tung og det giver det nødvendige mærke til musikken. Det er Tommy Tägtgren der har produceret skiven, og det er ikke ligefrem hans typiske lyd, men den passer til musikken, manden har talenter.

"Revelation Unorthodox" skal ikke tages for mere end den er. Der bliver budt på 13 fede rockede skæringer med punkede horror undertoner. Det rykker og svinger og trækker sig op over standard, men det er nok ikke en skive andre end hardcore Misfits/Samhain fans husker om 5 år.

6/10