Waco Jesus – Filth [Morbid Records 2003]

Death grind med lidt referencer til porno er hvad amerikanske Waco Jesus byder os på med deres andet udspil "Filth", som er en meget passende titel.

Fra start til slut bliver vi budt op til dans af grindende guitar, hamrende stortrommer og hårdt spændt lilletromme, monster bas og grum growl og grimt skrig. Det er egentligt ikke fordi at Waco Jesus ikke laver noget, som er hørt inden for denne genre før. De leverer den sikre pakke med masser af hårdtslående brutalitet og det gør de godt.

Numrene er komponeret godt og den fængende guitar samt de fængende vokal linier virker som de skal. Enkelheden i numrene skinner hele tiden igennem og bandet får fremhævet deres provokationer godt.

Mere spændende guitar spil ville ikke have gjort så meget. Den grindende guitar som kører i samme leje hele tiden bliver lidt trættende, men trods alt er der noget af spillet der er rigtigt fedt. Det er ikke en skive som revolutionerer death/grind scenen, men et lyt nu og da er ikke af vejen. Waco Jesus ved hvad de vil og de formår at levere noget hårdtslående metal, der nok skal glæde mange rundt omkring. Men er en fuldlængde på et par og tyve minutter ikke lige i underkanten.

VII