Farmer Boys – The Other Side [Nuclear Blast/VME 2004]

farmerboys.jpg (10165 bytes)

Tyske Farmer Boys leverer noget halv underligt blødt rock med lidt metalliske elementer, samt nogle meget poppede tendenser her og der.

Kompositionerne er opbyggede på en meget poppet måde. Der er gode hooks, superfængende omkvæd. Derudover bliver der brugt elektro-pop elementer i stor stil. Ind i det er flettet hårdrockede guitarer, selvom de dog også har en tendens til at blive lidt bløde.

Vokalen er en blød satan, som ikke skræmmer. Den er behagelig at lytte, dog synes jeg at den går hen og bliver lidt trættende og kedelig i længden.

Umiddelbart falder bandet her, totalt uden for alt andet Nuclear Blast for tiden har signet. Der er direkte hit potentiale over nogle af numrene. Det gør også at musikken til tider er lidt forudsigelig. Dog gør alle de mærkelige elektroniske elementer, at der sker noget spændende engang imellem, men om det er godt eller skidt kan jeg ikke rigtigt finde ud af.

Skiven her tiltaler kun de mest poppede metal/rock fans. En hang til elektro-pop er nok også en god ide, da det er den der holder udspillet kørende. Dette er i hvert fald ikke noget jeg vil lytte til ofte, selvom et par af numrene er meget fede.

6/10