Cancer – Corporation$ [Copro Records/Target 2004]

carcass.jpg (16983 bytes)

Well, well well, endnu et lig er stået op af graven. Så håber man jo straks at grunden til det, er at bandet vil spille death metal som i de gode gamle dage. Men fucking nej, bandets 2 hovedmænd Carl Stokes og John Walker, 2 omvandrende hjerneblødninger, leverer endnu en gang mærkeligt pismetal. Hvorfor besudler de deres legendariske death metal band, med sådanne ting, som udgør 3/5 af denne skive???

Der bliver lagt ud med det nye nummer ’Oil’. Det er en gang death/thrashet industrial sjov, hvor jeg går udfra at de prøver at lyde som Fear Factory. Det er tæt på, det lyder i hvert fald ad helvede til.

Så kommer de 2 glædelige overraskelser, bandet har valgt at indspille nummeret ’Witch Hunt’ fra debut skiven "To The Gory End". Den er indspillet er live i studiet og viser at bandet stadig kan og har lyst til at spille death metal. Jeg kan kun sige… Gør det for helvede!!! Herefter følger et cover af Celtic Frost’s ’Dethroned Emperor’, igen indspillet live i studiet. Dejligt råt og mørkt, det klarer bandet også udmærket.

Så kommer vi til punktet hvor kæden falder helt af. Et re-mix af et nyt nummer. Her bliver vi satme budt på noget techno skidt af en eller anden art. Ikke godt! Da jeg hørte nummeret ’Oil’ første gang, sagde jeg til mig selv, at det kunne Cancer ikke have lavet dårligere. Surprise surprise, rosinen i pølseenden er et re-mix af netop det nummer. Og jo, det kunne godt lyde dårligere!

Jeg kan kun opfordre Cancer til at ændre deres navn, noget som de skulle have gjort efter "The Sins Of Mankind". For det her er sgu at tage pis på folk! Der er et point for genindspilningen af ’Witch Hunt’ og der er et point for ’Dethroned Emperor’. Og så er der en røvfuld i vente, hvis jeg en dag løber ind i Stokes eller Walker, det er hvad Cancer anno 2004 kan opnå! Og så må du gøre op med dig selv om du vil smide en bunke hårdt tjente penge, for at få 2 udmærkede numre, eller bare ignorere denne skive.

2/10