Bestial Mockery – Evoke The Desecrator [Osmose 2003]

bestialmockery.jpg (12830 bytes)

Endnu engang slår de svenske motorsavs dæmoner hårdt til. Denne gang med deres første fuld længde for Osmose Productions.

Det første der falder en i ørerne, er at drengene har fået nogle penge til at indspille albummet for. Lyden er nemlig lidt pænere og mere tilgængelig end tidligere, men det betyder ikke den er poleret, slet ikke.

Musikalsk står den stadig på thrashet black metal med fuld skrue. Bandet sætter sig et mål i horisonten. Og tæsker så imod det i deres mid-tempo til lidt hurtigere inferno. Guitarerne leverer riffs, der får en til at tænke på de gyldne firsere. Bassen følger trofast rytmen og holder den fast. Trommerne får en god gang tæsk, dog sjældent noget udover det sædvanlige.

Bandet har faktisk formået at skrive nogle rigtigt gode numre. Skiven skal dog lige have en del omdrejninger, før den sidder der. Men når man har fundet sig til rette med bandets "nye" lyd. Så er der dømt monster metal. Musikken er samtidig med den er grim, meget fængende og rykker sgu i nakken. Der bliver leveret en del fede storthrashede riffs. Og så er Master Motorsågs grimme gylp, sgu også i toppen. Og når der bliver leveret rytmemotorsav som i ’Chainsaw Demons Return" spiller det sgu max.

8/10