Shadow's Fall - The War Within [Century Media/Target 2004]


Efter at have stiftet bekendtskab med dette bands tidligere albums og efter at have set omtalen de havde fået omkring dette album. Troede jeg ærligt talt at det ikke var noget for mig, men efter at have lyttet grundigt til skiven, er der en del positive elementer herpå.

Musikerne leverer et godt job og viser nogle sider hvad angår det tekniske, som jeg ikke kan huske at jeg har hørt i Shadows Fall sammenhænge. Derudover låner bandet med arme og ben fra diverse genrer bands, men måden som musikken er sammensat, gør det okay, for numrene er rimeligt helstøbte.

Vokalen veksler imellem noget hardcore-agtigt råberi og en lidt kedelig ren vokal, som egentligt passer rigtigt godt ind den store sammenhæng.

Det er ikke verdens mest originale skive som bandet har leveret, men den byder på nogle solide, men meget let spiselige numre, og det er albummets force. Produktionen på albummet er også rigtigt god og giver musikken masser af kraft og saft.

Hvis du er til en af de genrer som jeg har nævnt i løbet af anmeldelsen, så er det med at tjekke skiven ud. Men hav i mente at albummet er noget moderne, men det er stadigt udmærket.

7/10